Kamil też nie chciał pić, kupiłam mu ten kubek Lovi 360 co Kasia pisała. Po paru dniach załapał o co chodzi a teraz też już nie chce z niego pić tylko ze zwykłego kubka. Jednak z różnym skutkiem. Pewnie jeszcze ma na czas :-)
reklama
Co dajecie dzieciom na śniadanie oprócz kaszy??Bo ja juz nie mam pomysłów;(
jajecznicę, płatki ryżowe, chlebek, pastę jajeczną, serek biały
Kasiek1983
Fanka BB :)
Mój je na drugie śniadanie: jajecznica, parówka, kanapeczka, szyneczka... często je to co ja, więc zazwyczaj kanapeczki z chudą szyneczką i pomidorkiem 
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja daję normalny twaróg
ale rozrabiasz ze smietanka??czy na kanapeczce taki krojony??
ale rozrabiasz ze smietanka??czy na kanapeczce taki krojony??
różnie, ale zazwyczaj je sam rozrobiony z jogurtem naturalnym i dodaje szczypiorek
Mój Kamil należy do wyjątków potwierdzających regułę że dzieci nie lubią szpinaku i wątróbki :-) Dziś dostał to drugie i jadł aż mu sie uszy trzęsły nawet kiedy ostygła, a on do tej pory nie jadł nic co ostygło :-) nawet obiad czasem podczas jedzenia musiałam mu ponownie podgrzewać :-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe dobry z niego łobuzMój Kamil należy do wyjątków potwierdzających regułę że dzieci nie lubią szpinaku i wątróbki :-) Dziś dostał to drugie i jadł aż mu sie uszy trzęsły nawet kiedy ostygła, a on do tej pory nie jadł nic co ostygło :-) nawet obiad czasem podczas jedzenia musiałam mu ponownie podgrzewać :-)