E
efilo
Gość
Dziewczyny
u mnie tez dziaselka bez zmian. Chociaz jak lekarz (ale ortopeda) je ogladal to powiedzial ze widzi ze sie wyrzynaja. Ja tam nic a nic nie widze.
kachasek
podobno zabki dzieci wyrzynaja sie mniej wiecej w tym samym czasie co zabki rodzicow. wiec mozesz sie spodziewac na dniach.
moja mama niestety nie pamieta kiedy mi wyszly.
Luka - my tez stosujemy dentinox. Niestety to dziala tylko przez pierwsze 5 minut. Zoska zadowolona bo to slodkie w smaku. No i ma gratis masaż dziaselek.
u mnie tez dziaselka bez zmian. Chociaz jak lekarz (ale ortopeda) je ogladal to powiedzial ze widzi ze sie wyrzynaja. Ja tam nic a nic nie widze.
kachasek
podobno zabki dzieci wyrzynaja sie mniej wiecej w tym samym czasie co zabki rodzicow. wiec mozesz sie spodziewac na dniach.
moja mama niestety nie pamieta kiedy mi wyszly.
Luka - my tez stosujemy dentinox. Niestety to dziala tylko przez pierwsze 5 minut. Zoska zadowolona bo to slodkie w smaku. No i ma gratis masaż dziaselek.
,moja tesciowa caly czas chodzi i mowi ze mala na dniach zacznie ząbkowac,ale u nas waly dziąslowe wyglądają normalnie a nadmierne slinienie spowodowane jest normalną pracą slinianek i pobudzaniem slinianek do produkcji sliny poprzez wkladanie zabawek lub rączek do buzi,ja osobiscie narazie nie uzywam zadnych zeli bo sensu takiego nie widze,co prawda pierwsze dolne zeby mleczne wlasnie okolo 4 miesiąca zycia są w fazie wzrostu korzenia,co za okolo 2miesiące powinno doprowadzic do ukazania w jamie ustnej pierwszych ząbkow
i pomyślałam, że kilka słoiczków mogłoby sobie stać i w razie potrzeby mąż mógłby dać Miśkowi (ze ściąganiem niestety krucho:-()