reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Aniknulko poczekaj troszkę,skoro do pracy jeszcze nie wracasz to nie masz potrzeby się spieszyć:tak:

u mnie dynia z ziemniakami przeszła ładnie:tak: zero zaparcia i wysypki:tak:
do tego daje małemu parę łyżeczek soku jabłkowego i też jest dobrze:tak:

Mam do was pytanie - ile moze stac mieszanka? Tzn. jak zrobię i nakarmię małego i np. nie zje całej to czy jak mu dam za pół godzinki resztę to będzie ok? W ciągu godziny mogę zużyć to mleczko czy powinnam robić nowe? Mały mi zaczął robić kupy z dużą ilością śluzu i mi sie wydaje że moze to jest przyczyną że to mleczko nie jest zużywane od razu. Ile moze stac?

Głuszku u mnie na Nutamigenie jest napisane przygotowaną mieszankę zuzyć w ciągu dwóch godzin jeśli niemowlę zaczęło juz ją jeść i przestało to w ciągu godziny.

głuszku z tego co wiem powinna być zjedzona od razu....może rób mniejsze porcje i później w miarę potrzeb dorabiaj:sorry2: choć wiem że to nie jest takie łatwe...

reklama
dzisiaj dałam małemu brokuły z kleikiem kukurydzianym:tak: i kłopot w tym że chciałam dać malutko tak jak powinno się dawać a on narobił mi takiej awantury:szok: że nawet cycem nie mogłam go uspokoić:szok: i dałam mu praktycznie całą porcję:baffled: 80 g brokuł plus łyżeczka kleiku....
mam nadzieję że nic mu nie będzie i nie wiem co zrobię jutro on chce już jeść całe obiadki a ja nie wiem co robić:no: dodam że godzinę przed obiadem je cyca czyli teoretycznie jest nakarmiony:sorry2:

Do góry