reklama

Karmienie

reklama
Matusia pomysł świetny. Po co płacić za gotowe słoiczki jak można samemu sobie zmajstrować.

Kupiłam dzisiaj mannę do zalewania wodą jak kleik. Bez gotowania. Z mm. Zobaczymy czy będzie smakowała.

don_kichot z tym zabawianiem przy jedzeniu nie wiesz nawet jaki u nas jest cyrk wszyscy skaczą tańczą itp masakra a mała nie chce jeść mówię Ci ona normalnie albo zatyka usta albo tak długo trzyma w buzi porcje że aż po brodzie ślina jej cieknie a obiadku nie połknie koszmar dodam że deserki lubi i wtedy jakoś buzia się jej nie zamyka haha
jakbym siebie słyszała deserki i owocki tak obiadki blee, ewentualnie jakąś zupkę łaskawie zje ale nie może być papkowata tylko musi mieć widoczne kawałeczki. Kaszke to tak usta zaciśnie że za nic łyżki nie wsadzi.

Mój M pochwalił pomysła ze słoiczkami i stwierdził że przyprawy nie będą wietrzeć bo dekielki mają od spodu gumę i są szczelne:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bombelq ja mam taką kaszke manne z Nestle dajesz tylko 150 ml gorącej wody wsypujesz 5 łyżek mieszasz i gotowe, ale moja ma to gdzieś i nie chce jej jeść. Ja próbowałam i mi smakuje.:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry