reklama

Karmienie

Ja też jestem za nowym tematem:tak:

Ania spokojnie nic na siłę kobieto, pozwól Darusiowi żeby zajadał łapciami przekona się może, że grudkowe coś też jest do jedzenia;-)

Oooo tak.... Ja wszystko wyżeram co syn nie zje:tak:;-)

reklama
agacio ja tez wyjadam po Lenusi :-D dzis zrobiłam jej ziemniaczki z cukinią, marchewką i koperkiem a do tego gotowana rybka mniammmm

aniu spokojnie, najwyraźniej jeszcze nie jest gotowy. wprowadzaj stopniowo. a to daj mu do pociumkania makaron, a to paluszkami trochę ziemniaczka z twojego talerza, z czasem się przekona! :)

Bra u nas też dziś rybka była coś ala po grecku zrobiona na parze:tak:
Paulina noooooo ja też po kaszce paw jak stąd do san francisco:laugh2::laugh2::laugh2:

ale robicie przysmaki maluszkom. mój M właśnie dla małego gotuje pierś z indyka z jakimiś cudami. u nas w domu ten Pan gotuje :-D:-D:-D a na drugim gazie robi się spagetti. :-)

laski już jakiś czas temu dawałam propo żeby zrobić taki temat i Kamcia obiecała że powoli upora się z tym co już tu jest i zgra wszystko i wtedy będziemy mogły wrzucać nowe i najlepiej właśnie bez komentarzy. :tak:

reklama
to raptem kilka dni temu no może tydzień temu było ,Kamcia z góry napisała że trochę jej to czasu zajmie :tak:
ale może można założyć już nowy wątek a tam Kamcia podczepi tylko co już jest ? nie wiem pytanko do Kamci ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry