Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agacio ja tez wyjadam po Lenusi dzis zrobiłam jej ziemniaczki z cukinią, marchewką i koperkiem a do tego gotowana rybka mniammmm
aniu spokojnie, najwyraźniej jeszcze nie jest gotowy. wprowadzaj stopniowo. a to daj mu do pociumkania makaron, a to paluszkami trochę ziemniaczka z twojego talerza, z czasem się przekona!
ale robicie przysmaki maluszkom. mój M właśnie dla małego gotuje pierś z indyka z jakimiś cudami. u nas w domu ten Pan gotuje a na drugim gazie robi się spagetti. :-)
laski już jakiś czas temu dawałam propo żeby zrobić taki temat i Kamcia obiecała że powoli upora się z tym co już tu jest i zgra wszystko i wtedy będziemy mogły wrzucać nowe i najlepiej właśnie bez komentarzy.
to raptem kilka dni temu no może tydzień temu było ,Kamcia z góry napisała że trochę jej to czasu zajmie
ale może można założyć już nowy wątek a tam Kamcia podczepi tylko co już jest ? nie wiem pytanko do Kamci ;-):-)