reklama

Karmienie

reklama
A u Nas dalej masakra z jedzeniem, totalnie nie chce nic jeść po za cycusiem, a w cycusiach pusto - kurcze a widać że głodny, a nic mu nie smakuje :(

Kurcze Żelka ani owocki? Próbuj coś fajnego ugotować dla małego.

Paulinka masło się klaruje, żeby usunąć z niego zanieczyszczenia i białko zwierzęce:tak:

ja juz gromadze przepisy zeby przerzucić do nowego wątku :-)

basiekkk u nas tez raz daliśmy galaretkę na spróbowanie i zrobiła furorę :-p
ale u nas ise za czesto galaretek nie je :-p

żelka może taki skok rozwojowy? u nas dziś M nagotował na cały tydzien pierś z indyka i drugie wieprzowinka.

dzieki Agacio! :* to bylo tutejsze angielskie maslo, ale maslo, prawdziwe :) i uwaga! niesolone! (maslo solone jest naprawde slooone, malo tego - kupilam raz tutejsza margaryne na murzynka i murzynek byl slonawy - fuj!)
Nastepnym razem kupie polska oselke i sprobuje znowu z klarowaniem.
A uzywam go do obiadkow. Czasem do budyniu wraz z zoltkiem.

Agniieszka ja jakis czas temu pisąłam co mozna takiemu dziecku na sniadanko zaoferowac , lub kolacyjkę :-)
oprócz tego mozna jeszcze dawać owsiankę , Emma uwielbia :-)

ja kanapki daję z różnymi serkami do niektrórych dodaje zioła :tak:
z wędlinką , z jajkami , czasami sama robnię jakś papkę na kanapkę do smarowania z różnych składników które może jesc :tak:daję tez mięsko...
no róznie można pokombinowac ,.. czasem z masłem czasem bez , zalezy co nakładam ;-)

reklama
A ja już nie muszę Majki karmić ani wymyślać co by tu Jej dać. Sama się żywi i to w misce psa :szok:. Przyłapałam Ją jak juz do buzi wkładała kawałek parówki z miski. Wystraszyła się mnie i upuściła go, ale pewnie nie raz jeszcze tam zawita :-D. Darmowe jedzonko, dostępne całą dobę :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry