reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie

reklama
Ooo ja tez podjadam :pP
Smaka mi zrobilas Hope - puszyste, z owockami mniam mniam

Pola lubi truskaweczki, cala to tylko skubnie, najlepsze od babci z miseczki ze smietanka i cukrem, ale wiadomo - ze wzgledu na plamke nie mozemy szalec ..

Matusia - aaa Majeczka w truskawach slodka !

Matusia ale słodziak z niej! i jaki myśliwy hi hi
u nas po pierwszym wstręcie na surowe truskawki, po wizycie u babci wcinamy całe, wcinamy koktajl z trusek, jedliśmy biszkopt z truskami, normalnie dieta truskawkowa.

P.S wyhodowaliśmy własne pomidorki, takie koktajlowe.Na razie juniorek się do nich nie zbliżał bo boję się ,że wyrwie krzak z korzeniami:-D

Matusia ale super wcina i ogląda te truskaweczki:)

Oli nie chce spróbować, zaciska zęby i patrzy na mnie jak na ufo jak mu chce dać spróbować truskaweczkę.

O nie truskawek my nie lubimy, choć mamy na działeczce pyszne i pachnące:baffled::dry:.
Już o wiele lepsza gorzka rzodkiewka!

Tak piszecie o tej rzodkiewce,że Igi od wczoraj też podchrupuje. Trafiła nam się ostra więc dajemy po ociupince.

reklama
Odnawiam watek co, ile i kiedy jedza majowczatka ?? :))
Ja juz nie moge z tym moim niejadkiem, ciagle w ruchu, nie ma czasu na jedzenie ....

Tymczasem dla niejadkow, ale jadkow 'roznosci' mala inspiracja :

527625_456248044386969_785419662_n.jpg

Do góry