Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hope pamietam ze jak karmilam to tez zdarzylo mi sie na stojaco;P Dzisiaj bylam u kolezanki jej mala jest 2 dni starsza i z cyca jadla tak mi zal bylo ze moja juz nie
ja też raz karminłam na stojąco i nie wspominam tego mile ..
nie dość że klosa miałam na ręce...
to było w mc donalds .. to nie było gdzie sobie nakarmić.. weszłam do inwalidzkiego bo tam był przebierak to w ostatecvzności małą przebrałam.. taki syf, waliło ... wszedzie pochlapane nie wiem czy moczem czy wodą...:/ jak chcoałam użyć papieru żeby ten przebierak obłożyć to co chwile się dmuchawa włącząła a mała się bała bo tak beznadziejnie ją zamontopwali... usiąść nie było gdzie a nawet jakby było to pewnie byłoby osikane jak cała reszta ... nawet brzydziłam się zamknąć klapę otwarta i śmierdzacą bo była cała mokra.. pełno papieru na podłodze rozpaćkanego w tym czymś mokrym..
a ja z tym, klocem stałam i gapiłam się na to wsyztstko , co chwile ktoś biegał obok za drzwiami , do tego stukała jakaś klapka nad sedesem... no masakra jakaś!!!
na koniec tak mnie ręka bolała .. mała nie dojadła bo bym zwymiotowała jakbym tam dłużej tak stała... i z nią wyszłam , na szczęscie zasnęła na pół godzinki zanim doszlismy do auta(miałam pod centrum zapoarkowane niedaleko tego ochydnego miejsca) no i w aucie ją dokarmiłam na spokojnie...
kamcia tez bylam kiedys w takiej inwalidzkiej obrzydliwej toalecie w jednym centrum handlowym u nas.. masakra...
Za to w innym centrum mamy zajebisty pokoj matki z dzieckiem, czysciutki, z fotelem do karmienia i komoda z pieluszkami (sic!) )
A na stojaco kiedys karmilam w przebieralni Promodu heheheh jak maz zajechal tam wozkiem z wrzeszczaca Pola, kiedy mierzylam ciuszki )
Nie bylo tak zle
Za to mam problem, bo kuruje sie herbatka malinowa z miodem od 2 dni, bo jesten k.... przeziebiona coraz bardziej, i jednak sie potwierdzilo, ze absolutnie miodu nie moge jesc.. Pola bardzo opsypana na twarzy,,, i swedzi ja.. trze ciagle o cos buzka... bidulka.... Ostatnio tez miala wiecej krostek, jeszcze w domu, jak pojadlam sera bialego z miodem... Doooopa ...
A ja n nie rozumiem czemu karmicie po kiblach ... raz w tesco spotkalam (jeszcze w ciazy bylam) dziewczyne z takim 3 miesieczniakiem, w oblesnym wc - karmila na kucka malenstwo ... tak mi sie szkoda zrobilo ze nie wiem, swiece w oczach mialam. Ja karmie wszedzie w sumie, no chyba ze na dworze jestem to nie z obawy zeby cycochow nie zaziebic - chyba ze upal to podaje. Napewno nie dalabym sie wypedzic do wc ... wszedzie na bilbordach baby cyckami swieca i to jest ok, a matka z dzieckiem do kibla na jedzenie musi latac bo co to gorszacy widok?? ... napewno nie.
Tak, miod bardzo alergizuje, nawet niektorych doroslych a co dopiero takie malenstwo... Niestety ja matka-swinia zapomnialam se i myslalam tylko o sobie pijac ta herbate malinowa ( .. Ale juz dzisiaj ma duzo mniej tych krostek i tak jej nie draznia...
Zelka - haha, co prawda to prawda! Mi sie raz zdarzylo w tym wc wtedy, ale nigdy wiecej!
Żelka - mi się jeszcze nie zdarzyło karmić w kibelku, ale w CH Plaza w Lublinie, tam jest w miarę przyzwoity pokój dla matki z dzieckiem. A jak mam karmić gdzieś gdzie nie ma takiego pokoju to zawsze idę do samochodu przynajmniej lepiej niż wucecie . A na spacerze można nakarmić na ławeczce lub na ścieżce tak jak Hope :-)
kolezanka przyslala mi takie cos:
Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.
wiec jak ktos podaje kaszke, lepiej niech sprawdzi.