Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My ten rumianek niestety też musimy dosładzać, bo się taki nauczył w szpitalu pić, ale staram się z każdym dniem coraz mniej tej glukozy dawać. Ale co by nie mówić, na pewno nie jest to glukoza w 99% tak jak w tych herbatkach. Jak młodemu raz zrobiliśmy jakąś próbkę koperkowej, która gdzieś tam była gratisem, to fuj, aż się tego przełknąć nie dało. A on to łykał jak szalony Wtedy dostał pierwszy i ostatni raz
Sylwia chcesz to Ci podeślę bo mam 75g i 50g.. kupowałam do badania ale w tym laboratorium co robiłam mieli swoją i leżą u mnie dwa opakowania niepotrzebnie
Ja robie granulkową, ale zazwyczaj polowe dawki, a Tymek to i tak ja pije jakby chcial a nie mogł 50 ml to max ... no ale robie na upaly jak dzis, żeby na spacerze mial czym usta zmoczyć ... bo cycusia nie zawsze jednak jest jak dac.
A ja nie daję nic do picia. Zresztą musiałabym chyba strzykawką bo młody smoczka nie toleruje. Ale nic poza cycem nie chce. Ciemiączko ok sika też wg mnie ok więc nie dopajam. Za cycem płacze co 2,5-3 godziny rzadko kiedy częściej.
moj kilka razy dziennie dostaje mm, ale o dopajaniu nie ma mowy - jak sie zorientuje ze w butli jest woda lub herbatka to jest sajgon sika czesto i gesto wiec jest ok :-) madzik powaga, moglabym to pic codziennie po szklaneczce :-):-):-)