• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Karmienie

ja używałam ręcznego z Aventu i elektrycznego z Tufi, ale ciężko mi powiedzieć czy jestem zadowolona bo u mnie problem z odciąganiem, udaje się tylko gdy mały jest przy drugim cycu...

reklama
no przyszła mi dziś butla dr. browns ciekawa jestem jak zadziała :-(, zmieniłam mleko na NAN i powiem Wam że jak narazie jest ok, a to już 5 dzień na tym mleku
kupki nawet lepsze niż na bebilonie bo codziennie :-(

my tez dajemy NAN, kupa jest raz dziennie, i tez mamy butle dr browns i narazie kolek nie ma, mam nadzieje ze nie bedzie, bo starszy mial i niezy czad wtedy byl :(

ja się łudzę, że nas ominą, ale mlody w środę kończy dopiero 6 tygodni, także obawiam się że wszystko przed nami
a my zamówiliśmy małą butlę dr brownsa 120 ml na wodę lub herbatkę, z szeroką szyjką, bo pierwszą mamy z wąską i młody zanim zaskoczy to mija chwila :)

nasz tez nie za bardzo, zaczyna ssac wodę, i jak się zorientuje że to nie mleko, wypluwa
gdy byly upaly to nawet dawal rade z piciem wiody
a kiedys wypil 100 ml kopru wloskiego i jazda byla na maksa, plakal, krzyczal, nawet na rekach nie mogl sie uspokoic, a na koncu zielona kupa byla. polozna mowila ze widocznie koper jemu nie sluzy i nie dawac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry