Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam ręczny z Aventu i jest OK. W sumie już go prawie nie używam ale na początku uratował moją laktację. Teraz młody z wyjadaniem cyca jest na bieżąco.
Dziś mój syn zasnął standardowo z cyckiem w buzi na to mój D "eh jak ja bym chciał tak zasypiać"...
moja Misia też teraz już opróżnia na bieżąco, jedynie w nocy jak długo śpi to mi cycki pękają ale chciałabym zacząć odciągać żeby np. móc czasem wyjść bez niej no i ewentualnie coś zamrozić żeby było jak wrócę do pracy
Mam cześciowy zastój pokarmu. Twarda ula pod pachą i boli masakrycznie, kombinuje z kapustą - na szcseście była w lodówce. Mam nadzieje ze pomoże. Macie moze jeszcze jakies inne sposoby sprawdzone?
Ja mam na karteczce ze szpitala ze w zaleznosci od temperatury w zamrazalniku.
Dziewczyny, powiedzcie mi jak mam sobie mleko odciągnąć na sobotnie wyjście. Mam odciągać troszkę po karmieniu? I nazbierać na 2 karmienia butlą?
Jak sobie odciągałam, to dawałam na bieżąco, a teraz to głupia jestem
Aljenka, a dlaczego zmieniłas mleka z bebilonu na nan? Coś sie działo? my generalnie na piersi, ale dokarmiam nawet dużą ilością mm i własnie bebilonem, stąd pytanie...