Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PM - generalnie zaczyna się wprowadzanie po 4 miesiącu ale dzieciom na piersi później się wprowadza inne rzeczy - tzn. do 6 miesięcy pierś jest wystarczająca, no ale oczywiście jak ktoś chce to może wcześniej wprowadzać.
Dobrze, że idziemy w czwartek na szczepienie to od razu zapytam czy coś się zmieniło i jak teraz postępować...

Iza nawet jeśli to nie wychodzi aż tak dużo, to mimo wszystko ja też od czasu do czasu chcę podawać własnoręcznie przygotowane, bo znam już takie dzieci, które w wieku 2 lat nie ruszają nic, co się gotuje w domu, bo to nie ten smak...Penwie poczatkowo bede kupowac w sloiczkach a pozniej zaczne sama przyzadzac.
Niby 2-3 zl za sloiczek i na poczatku to nie tak drogo ale z czasem,
policzny: jakies sniadanko, obidaek i kolacja i wszystko ze sloiczka to juz sie troche uzbiera.
W planie mam na poczatek wlasnie zupki warzywne i moze jakas marcheweczke. Nie moge sie doczekac.

Trochę się jednak boję o to, co siedzi w tych warzywach w naszych sklepach i bazarach