Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ciągu dnia katarek prawie całkiem przeszedł. Ma tylko jeszcze trochę przytkany nosek. I jak się zaczęłam zastanawiać nad tym, kiedy jej się ten nosek przytyka, to właśnie jak zjem coś alergizującego. Kilka dni temu pomyliłam mleko i zamiast koziego wypiłam trochę krowiego i tez nosek się lekko przytkał. Muszę się chyba uważniej temu przyjrzeć.kasia- czytałam, że jak jest upał to mleko matki staje się bardziej rzadkie i dzięki temu zaspakaja potrzebę pragnienia dziecka..
dzięki za informację 
(może przez to sie robi coraz grubszy... 

)
I nic po moich mądrościach, że dzieci na piersi nie trzeba dopajać, jak ciotki i babcie pukały się w głowę i kazały dawać
No to dopajałam Filipa herbatką koperkową i wodą z glukozą, a teraz mam za swoje, bo mały tak polubił te słodkie napoje, że jak ostatnio kilka razy chciałam dać mu przegotowaną wodę to pluł jak nie wiem co

Muszę go jakoś przełamać, bo nie chcę, żeby mały był taki słodkolubny, bo i tak wygląda jak kluseczka, a po rodzicach raczej może mieć tendencję do tycia