reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmimy...

beti wizyte przełozyłam na 10 lutego ale będe musiała zrobić to jeszcze raz bo Marcel nei zdązy wysdrowiec do wizyty nie mówiac juz o badaniach kte musze zrobic dwa tygodnie przed....wiec zaczekam aż się ospa wstretna skonczy i dopiero zadzwonie:tak:

reklama
Niekat- no to z mlekiem musicie poczekac. U nas nie bylo wysypki tylko maly mial krew w kupce no i strasznie sie prezyl i plakal przy normalnym mleku w proszku dlatego musielismy przejsc na Neocate. Ale to ponoc przechodzi z wiekiem, no i juz daje mu jpgurty to nic mu nie jest. No a jak po mleku cos mu bendzie to wtedy przejdziemy na Neocate Junior.

Beti jeszcze nie zaczęłam:zawstydzona/y: ale Zuzia w dzień jakoś bez piersi by wytrzymała, ale co zrobić w nocy?? Chyba muszę się przygotować na jakąś batalię. Miałam nadzieję, że Zula w końcu zacznie przesypiać noc i sie to wszystko samo ułoży ale raczej nic z tego...

Babeczki, co Wy gotujecie maluchom na obiad?
Brakuje mi juz pomysłów, młody nie chce patrzeć na miksowana zupę, najchętniej wciągałby z naszych talerzy, ale to odpada. A ja jestem nędzna kucharką:( Może podrzucicie jakis przepis?

renemy mój Marcel często dostaje ziemniaczki z mięskiem i np groszkiem.Co prawda jest to rozmiażdżone ale nie zmiksowane i karmie got ak, ze łyżeczka ziemniaków a nastepna czego innego i wydaje mi się ze nawet chętniej zjada bo nigdy nie wie co na kolejneł łyżeczce mu sie trafi hehehe:-D

reklama