Witam Dziewczyny!!!!
Heksa gratuluje chlopca, z imion ktore wybral twoj maz mnie sie podoba Adrian. A Tobie jakie sie podobaja? No i jak u Was z decyzja? Dla chlopca maz a dla dziewczynki Ty? Czy moze odwrotnie?
U mnie bylo tak ze maz dla chlpca zaproponowal Samuel ale ja choc na poczatku sie zgodzilam to pozniej zaczelam krecic nosem, wiec maz powiedzial "zrob liste propozycji i wtedy sie zastanowimy", no i razem wybralismy Marcelka

)
A z ta niespodzianka to fajny pomysl, ale ciekawe czy wytrzymasz nie chwalac sie. Ja przez jakis czas myslalam o tym zeby przy drugim nie sprawdzac zeby byla niespodzianka, ale chyba bym nie wytrzymala

)
Napisz nam jak znosisz ciaze, ktory to tydzien? I jak corka, cieszy sie? Czy jeszcze nie rozumie?
Magdamir masz racje ze to ciezko jak drugie jest takie troszke niegrzeczne, ale ja to sie balam ze sie rozleniwie, tzn jak juz maly sie usamodzielni ze nie bedzie mi sie chcialo bo nie ukrywam ze jestem troche leniuhem

Po drugie plan mamy z mezem taki ze dwojka dzieci z mala roznica wieku a dopiero po kilku latach trzecie

) A ze czlowiek nie robi sie coraz mlodszy to tzreba brac sie do pracy

))):-):-)
Aneta23 Trzymam kciuki bardzo mocno!!!!! U mnie to z kolei jest tak ze ja ciagle karmie piersia, wiec niewiadomo czy zajde czy nie bo rozne sa opinie. W kazdym badz razie poki co nawet jak zajde w ciaze w czasie karmienia to nie wiem jak sie skumam bo przeciez nie mam okresu, bede musiala chyba sluchac wlasnej intuicji

)))
Pozdrawiam.