reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, ja też bardzo się cieszę, juz tyle czekałam na ten normalny cykl :( Pierw po zastrzyku, później te przydatki i infekcja. To się musi dziać w tym miesiącu, nie ma co :D
Szkoda tylko, że na maj się nie uda, jakbym szczęśliwie zafasolkowała :( no ale ważne by kiedyś ujrzeć te II krechy, już malo ważne czy teraz czy za pół roku :)

Czekam teraz na wieści od Ciebie, co u ginka.

Teraz lece przemeblować częściowo 2 pokoje :D córa ma obiecane.. a dopiero co miała meblowanie ;/

Co do szkoły, ja dziś czekam na info, czy moja się już załapała czy musi czekać by iść od 2 semestru :(

reklama
lepidoptera GRATULACJĘ!!!! :* Twój mężczyzna na pewno się ucieszy z takiej niespodzianki :D

No niestety, suwaczek był tylko na chwile potrzebny, bo jednak wstrętna @ pojawiła się :/ I na dodatek brzuch boli jeszcze bardziej niż zazwyczaj :( Widać to jeszcze nie mój czas :( Ale wszystkim starającym życzę zobaczenie 2 grubaśnych kresek :) Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie z Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mononoke ja bym z checia z Wami tu posiedziala dluzej ale co wejde to ktos wchodzi i tyle z przyjemnosci...tylko pradca i praca;-( I wlasnie nie ma mowy ze jutro po szkole dasz znac co i jak tylko od razu jak wrocisz!!!;-{ Bo ja specjalnie wejde wieczorem i sprawdze czy cos napisalas a jak nie to:[:[:[;-)
KAMIAA to Ty zyjesz??:>:>:p Prosze zadnych dołow nie łapac...a moze Ty tez sobie z dziewczynami razem zafasolkowalas i sie z tym kryjesz zebym sie nie domyslila ze to wszytsko bylo uknute za moimi plecami?:D:D: heheh;-)
dziewczyny własnie popatrzylam na moj suwaczek i doznalam szoku bo sobie uswiadomilam ze za 3 dni mam miec @ a ja sie na nia nie czuje...nerwowa nie jestem brzuch nie boli..hmmm ale nie nakrecam sie:p:p

jejku, ledwo siedzę i patrzę w ten komputer w pracy, głowa mi sama leci :/

czasem jakieś mroczki mi przed oczami latają - pewnie od niskiego ciśnienia, ale nie chcę pić kawy za często, tylko od czasu do czasu

kumpela w pracy też jest w ciąży, dopiero co, pewnie też na maj, powiedziała już szefowej, bo musiała, ale zachwytu na jej twarzy nie zobaczyła...
najpierw pójdę do gina, później rozpowiem w rodzinie i na końcu - szefowej

Lilith - ze spokojem, najlepiej nie nastawiać się za bardzo i nie myśleć o tym ciągle, bo człowiek za bardzo się nakręci. Co ma być, to będzie. Ale powodzenia życzę ;)!

Aniaa no to przykro mi :-( ale głowa do góry, jak ja to mówię, nie znasz dnia ani godziny :-D nowy cykl-nowa szansa:tak:
lepidoptera, masz rację, nic nie mów w pracy, jeszcze zdążysz :tak: szefowie są dziwni - mnie moja wywaliła z roboty po poronieniu, bo się bała, że za chwilę znowu zajdę :crazy:
karolciak, no widzisz jak ten czas leci :-D ani się obejrzysz, a tu test trzeba robić hihi:laugh2:

Aniaa, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że kolejny cykl będzie owocny :)

Lepidoptera, wiem wiem :D Tak jest najlepiej :)

A ja mam złe wieści.. muszę czekać z córą aż do połowy września by się dowiedzieć czy będzie to miejsce w szkolę ;/
Póki co mogę wybrać jej przedszkole przyszkolne.. no ręce opadają :(

Dziewczyny ale się napisałyście!!
MONONOKE!!! PO POWROCIE OD GINA-MELDOWAĆ!!!!!

LILITH-
super że się dobrze czujesz!!

Motylku GRATULACJE!!!! czekam na majówkach;))

Dziewczyny dużo cierpliwości Wam życzę!! Kamia karolciak oby jak najszybciej II

Hope
Moja Gosia też do 4 klasy poszła:))) i też nie mamy wszystkich książęk

reklama
Kahaka, no wściekam się właśnie, że moja się nie załapała i ma czekać do połowy września aż się okaże czy są miejsca :D

Do góry