reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc dziewczynki ;p

Ginek przyjal mnie troche wczesniej bo jakas pacjentka mu nie dojechala na wizyte.... zbadal mnie i .......... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze jestem zafasolkowana!
Tzn to tak : badal mnie ziernikiem, palcami :D :D:D:D a potem usg dopochwowe i mowi ze te objawy domyslne (rozpulchniona szyjka macicy, duze endo i costam jeszcze) to sie zgadzaja w ogole endo jest duuuuuuuuuuuuuuuuze... tylko mowi, ze nie widac jeszcze pecherzyka, ale skoro wyszly testy, badania, mam objawy (sikanieeeeeeeeeee) to on na 90% ze fasolka ale chce byc fair i potwierdzi na nastepnej wizycie. Poki co w piatek betka, potem jak bede miala wyniki to badania krwi i 15 oladamy juz maluszka i sluchamy serduszka :) Strasznie sie ciesze ale chyba nie uwierze dopoki nie zrobie tej betki :p
Przepraszam, przeczytalam wasze wszystkie posty ale polowe z wrazenia zapomnialam :D
Kochane moje dziekuje wam za wsparcie :)

Ania nie martw sie, kolejny cykl kolejne sznse - bobo wie kiedy ma przyjsc :p
Karolciak - owocnego testowania! :p
Poziomki - ale mnie siuraaaaaaaa :D
Lilith - no z tymi szkolami to masz faktycznie przekichane, ale nie martw sie na pewno znajdzie sie jakies sensowne rozwiazanie tego wszystkiego
Motylki dinozaury (lepe... ) jeszcze raz gratulacje kochana!
mary-beth czekaj cierpliwie do terminu @ i wpadaj do nas czesciej, zdecydowanie za malo piszesz :p
Kamia, gdzie znowu jestes?
Hope kupowac ksiazki i to juz ! :p
kahaka
- ja tez nie wiem co teraz ze mna bedzie dzisiaj dopiero co podpisalam umowe, jak sie w koncu dyrektor dowie to bedzie nieciekawie chyba.....
Misia - trzymam kciuki za betkeeeee! :p nie martw sie ja juz mialam wiele takich egzaminow ze byla masakra a potem sie okazywalo ze 4 w indexie :p
Nikita testuj testuj i pieknych II kreseczek :p
Agusia a po co czekac ze slubem ? Impreza im szybciej tym lepiej ;p

Oj komu nie odpisalam to bardzo przepraszam, mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo ;p Buziaki dla was wszystkich,dziekuje jeszcze raz :p
A fluidki dopiero w poniedzialek po wynikach betki, suwaczek i majowki tez i poziomki nie namawiaj mnie prosze ;p

monooke no widzisz, a tak nie dowierzałaś:-) GRATULUJE!!!!
Ja to właściwie pisze, żeby się pożegnać:-( byłam dziś u ginia i okazało się, że praktycznie od odstawienia tabletek (tzn.od początku staranek) miałam cykle bezowulacyjne, i ostatni też:-( tzn. wszystkie objawy owu miałam ale nie pękał pęcherzyk Grafa, teraz np jak robił mi usg to był ładny duży pęcherzyk ale na tym etapie cyklu dawno nie powinno go być:-( tak więc mój kolejny cykl jawi się pod znakiem monitoringu i ciągłych wizyt u ginia i ewentualnego pobudzania hormonami, żeby ten pecherzyk wogole pękł:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhh nie tak wyobrażałam sobie robienie małego:no::no::no::no::no::no:
dlatego jak widzicie kochane ja tu do Was nie pasuje, bo Wam wszystkim się fajnie po kolei udaje, a u mnie będzie to trochę dłuższa droga:crazy::crazy::crazy::crazy:
ale miło było Was wszystkie poznać, jeszcze raz gratuluje zafasolkownym i trzymama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za pozostałe
buźka

Tym bardziej powinnas z nami zostac zeby sie moc wygadac, zeby bylo ci razniej... iwes zile tu jest dziewczyn takich jak ty? Popatrz na inne watki i sie sama przekonaj! Glowa do gory, i nie uciekaj nam teraz jest dopiero wazne zebys byla tutaj z nami! Ani mi sie waz gdzies odchodzic!
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze! :*

Kamia_22, ale głupotki gadasz! :no: zostawaj tu z nami, nie jesteś sama z takim problemem, ja się staram też już długo i mam za sobą poronienie.
Mononoke, powodzenia pierwszego dnia zajęć ;-) bez mdłości :-D

Tym bardziej powinnas z nami zostac zeby sie moc wygadac, zeby bylo ci razniej... iwes zile tu jest dziewczyn takich jak ty? Popatrz na inne watki i sie sama przekonaj! Glowa do gory, i nie uciekaj nam teraz jest dopiero wazne zebys byla tutaj z nami! Ani mi sie waz gdzies odchodzic!
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze! :*
Ale jesteście kochane...
Wiecie co jest najgorsze? To, że miotaja mną tysiące uczuć takich jak wściekłość na siebie, że wogóle brałam te głupie tabletki:-( żal do mojej poprzedniej gin u, której byłam dwa razy z takimi samymi objawami i mnie ignorowała twierdząc, że za bardzo wsłu****e się w swoje ciało:no::no: poczucie, że jestem, do niczego bo (wiem, wiem że tak nie jset i uogólnienia są najgorsze) wszystkie moje znajome jakoś zachodzą tylko ja nie:-( ale powiem Wam, że z drugiej strony się cieszę bo przynajmniej wiem na czym stoję i lekraz ma jakiś na to pomysł. Najgorsze jest: "wszystko z Panią w porządku" a Tobie się nie udaje:-(
monooke miłego dnia w szkole, żeby Ci dzieciaki nie dały w kość:-)
kahaka przepraszam jeśli już o tym pisałaś ale zapytam jeszcze raz: a w ile się starcie??
narzie zmykam do pracy:-( MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM:tak:

Hej dziewczyny :-)

Kamia
no większych głupot nie czytałam, sobie pójdę od was bo wy zachodzicie a ja nie. A kopniaka w zadek nie chcesz? Nie masz aż takich dużych problemów kochana, na bezpłodne cykle są leki, wystarczy czasem jedno opakowanie, jeden cykl i masz normalną owulkę a zaraz potem ciążę :-) Głowa do góry, to tylko drobna ułomność, która wcale nie musi mieć związku z antykoncepcją.
Ja brałam i tabletki i plastry wiele lat, mam regularnie torbiele, czasem cykle bezowulacyjne a mimo to mam córkę i walczę o drugie dziecko (i może się już udało). Przeszkody są po to, żeby je pokonywać a nie się im poddawać!

Mononoke a widzisz, a nie mówiłam :-) Ale się cieszę, będzie gruba, grubsza, coraz grubsza, hihihi :p
Książki zamówione, czekam aż spłyną pocztą ;-)

Aaaaa zapomniałam, @ spóźnia się drugi dzień, temperatura 37.3-37.5 :-) czyżby czyżby....

Kamiakochanie Ty mi nie mozesz nigdzie stad uciekac!!!;-( MASZ TU ZOSTAC I KONIEC KROPKA!!!!!!!!!!! Wystarczy ze juz pewnie poziomki i mononoke beda siedzialy w majowkach:>:> Chociaz tez za to oberwia:p Jak tylko beda tu mniej zagladac hehhe a widzisz ja tez bede sie dlugo meczyc z dzidzia;-( Dzisiaj mam cytologie pozniej @ pozniej krio i tez ani staranek nie bedzie moglo byc tylko do gina na kontrole;-( no i jak powiedzial "a pozniej ebdziemy robic dzidziusia" hehe czyli tez mnie czekaja badania itp itd Ale damy rade;-)
Mononokea Ty mowilas ze uwierzysz ze jestes zafasolkowana jak Ci ginek powie a teraz przekladasz to na betke
:>:> Widac jak pragniesz fasolki ze nie mozesz nadal uwierzyc;-)
Poziomki jak tam u Ciebie? Widze całkiem dobrze oby tak dalej;-)
MIsiadaj znac od razu jak bedziesz miala wyniki z badan;-) a egzamin napewno zdany;-)
Reszte staraczek goraco pozdrawiam i czekam na dobre wiesci;-)
Tyle nas tu jest ze trudno zapamietac co u kogo słychac ;-p

Płakać mi się chce, matoł jakiś ze mnie!!! Napisałam wiadomość już 2 godziny temu i pomimo, że byłam zalogowana, pojawiał mi się jakiś błąd!! chcieli, żebym ponownie sie zalogowała, ale tego już nie mogłam zrobić (pokręciłam hasło??? - no nie wiem, bo miałam łatwe) i przysyłali mi nowe hasła, z którymi nie mogłam sie zalogować!! masakra!! wreszcie się udało, ale mam już dość i cały dobry nastrój mi sie spieprzył!!!! Poza tym skopiowałam moja wiadomość, a że trwało to tak długo, to się nie zachowała!!!!!

A tak fajnie Wam napisałam... :/

jak ochłonę i będę miała chwilkę, to napiszę jeszcze raz

reklama
Poziomki, to czekamy z Tobą do poniedziałku :)

Kamia, faktycznie straszne głupotki nam tu piszesz, masz się wyżalać etc ale nic nie chcemy słyszeć o tym, że nas opuszczasz !! Ja zaszłam w ciąże mając dużą torbiel, więc nic straconego, nie możesz się poddawać!! A poza tym, tak jak mówiły dziewczyny, są leki, bardzo pomocne i dobre, po których można zaciążyć.
Zostajesz z nami i już, a jak coś Ci leży na serduchu od razu masz nam pisać, pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i wszystkie wzajemnie się tu wspieramy :)

Do góry