poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mononoke ciesze się że dobre wieści!!! Czekamy do pon
Ja nie moge się doczekać 8 (wizyty),to jeszcze całe 7 dni
Ja nie moge się doczekać 8 (wizyty),to jeszcze całe 7 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczynki ;p
Ginek przyjal mnie troche wczesniej bo jakas pacjentka mu nie dojechala na wizyte.... zbadal mnie i .......... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze jestem zafasolkowana!
Tzn to tak : badal mnie ziernikiem, palcami![]()
a potem usg dopochwowe i mowi ze te objawy domyslne (rozpulchniona szyjka macicy, duze endo i costam jeszcze) to sie zgadzaja w ogole endo jest duuuuuuuuuuuuuuuuze... tylko mowi, ze nie widac jeszcze pecherzyka, ale skoro wyszly testy, badania, mam objawy (sikanieeeeeeeeeee) to on na 90% ze fasolka ale chce byc fair i potwierdzi na nastepnej wizycie. Poki co w piatek betka, potem jak bede miala wyniki to badania krwi i 15 oladamy juz maluszka i sluchamy serduszka
Strasznie sie ciesze ale chyba nie uwierze dopoki nie zrobie tej betki
Przepraszam, przeczytalam wasze wszystkie posty ale polowe z wrazenia zapomnialam
Kochane moje dziekuje wam za wsparcie
Ania nie martw sie, kolejny cykl kolejne sznse - bobo wie kiedy ma przyjsc
Karolciak - owocnego testowania!![]()
Poziomki - ale mnie siuraaaaaaaa
Lilith - no z tymi szkolami to masz faktycznie przekichane, ale nie martw sie na pewno znajdzie sie jakies sensowne rozwiazanie tego wszystkiego
Motylki dinozaury (lepe... ) jeszcze raz gratulacje kochana!
mary-beth czekaj cierpliwie do terminu @ i wpadaj do nas czesciej, zdecydowanie za malo piszesz
Kamia, gdzie znowu jestes?
Hope kupowac ksiazki i to juz !
kahaka - ja tez nie wiem co teraz ze mna bedzie dzisiaj dopiero co podpisalam umowe, jak sie w koncu dyrektor dowie to bedzie nieciekawie chyba.....
Misia - trzymam kciuki za betkeeeee!nie martw sie ja juz mialam wiele takich egzaminow ze byla masakra a potem sie okazywalo ze 4 w indexie
![]()
Nikita testuj testuj i pieknych II kreseczek
Agusia a po co czekac ze slubem ? Impreza im szybciej tym lepiej ;p
Oj komu nie odpisalam to bardzo przepraszam, mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo ;p Buziaki dla was wszystkich,dziekuje jeszcze raz
A fluidki dopiero w poniedzialek po wynikach betki, suwaczek i majowki tez i poziomki nie namawiaj mnie prosze ;p
Ale jesteście kochane...Tym bardziej powinnas z nami zostac zeby sie moc wygadac, zeby bylo ci razniej... iwes zile tu jest dziewczyn takich jak ty? Popatrz na inne watki i sie sama przekonaj! Glowa do gory, i nie uciekaj nam teraz jest dopiero wazne zebys byla tutaj z nami! Ani mi sie waz gdzies odchodzic!
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze! :*