reklama
Tak, do szkoły. Niedawno się przeprowadziliśmy i ne bylismy pewni ile będziemy tu mieszkać, więc szkołę dużo za późno zaczęliśmy załatwiać. Tutaj trzeba dużo wcześniej zapisać dziecko, bo szkół jest bardzo dużo i małe klasy są 
Tak, do szkoły. Niedawno się przeprowadziliśmy i ne bylismy pewni ile będziemy tu mieszkać, więc szkołę dużo za późno zaczęliśmy załatwiać. Tutaj trzeba dużo wcześniej zapisać dziecko, bo szkół jest bardzo dużo i małe klasy są![]()
Ja tylko na chwilkę, dwa słowa z Młodziakiem na kolanach przed komp. Jak wracam z pracy to Synek jest ak stęskniony że nie odczepia się ode mnie nawet na chwilę

Lilith, a nie za wcześnie na szkołe, bo jak patrzę na Twój suwaczek to smyk ma dopiero skończone 4 lata... Chyba że coś pokręciłam

A u mnie @ nadal brak. Ale jeszcze ma czas na to żeby się ujawnić

Agusia8426
Fanka BB :)
Gratuluję Wszystkim Dziewczyną które zafasolkowały
ja nadal nie mam okresu podbrzusze jak mnie bolało tak mnie boli, od czasu do czasu chce mi się wymiotować. Lekarza mam dopiero 14 października do tego czasu chyba zwariuje i na dodatek czeka mnie jeszcze przeprowadzka
a i jeszcze jedno mój narzeczony chce żebyśmy wcześniej wzięli ślub 
Mononoke, a moje dzieci ok, robią jak to one dużo hałasubardziej się boję rodziców niż dzieci
a Ty jak wrócisz od gina to masz za zadanie wejść jeszcze na bb i nam tu wszystko napisać, a nie jutro po lekcjach!!!
Nikita, witaj, ale super byłoby mieć bliźniaki
Misia, a z czego Ty masz egzamin, bo coś do tyłu jestem? Oczywiście wynik betki jest bardziej interesujący niż egzaminu ;-)
Aniaa, musisz być cierpliwa niestety![]()
lepidoptera, już gratulowałam i zazdraszczam![]()
Egzamin z doktryn polityczno prawnych... Poszedl kiepsko i licze na jakis cud ze zalicze:-(
Witam Was Dziewczynki ja dzisiaj zrobilam betke... toksoplazmowe i jakies inne badania. Jutro wyniki...
Przez caly dzien wymiotowac mi sie chce... Dopiero teraz przeszlo:-(
mary-beth
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
U mnie leci powolutku. ;-) 26 dc, jeszcze tydzien do terminu @, więc musze być cierpliwa, co w mojej naturze nie lezy. Raz mnie jajnik kłuje, raz podbrzusze boli, a wczoraj tak na mojego M. nawrzeszczałam, ze tak na mnie spojrzał wystraszony i powiedział, że ja musze być w ciąży skoro tak wrzeszczę...

A poza tym to dietka Dukana, i sfrustrowana jestem, bo mi zeszły tylko 2 kg jak do tej pory!
Ale nic to, kontynuuję z wsparciem Lilith, która jest w tej kwestii nieoceniona (i Kath na staraczkach 2011). 
A jak Ty się czujesz?
Lepidoptera - gratulacje ogroooomne! Cudna wieść, zdrowej ciąży, kochana!!!
mary-beth co u Ciebie kochana?
U mnie leci powolutku. ;-) 26 dc, jeszcze tydzien do terminu @, więc musze być cierpliwa, co w mojej naturze nie lezy. Raz mnie jajnik kłuje, raz podbrzusze boli, a wczoraj tak na mojego M. nawrzeszczałam, ze tak na mnie spojrzał wystraszony i powiedział, że ja musze być w ciąży skoro tak wrzeszczę...

A poza tym to dietka Dukana, i sfrustrowana jestem, bo mi zeszły tylko 2 kg jak do tej pory!

A jak Ty się czujesz?
Lepidoptera - gratulacje ogroooomne! Cudna wieść, zdrowej ciąży, kochana!!!
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Misia trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ciekawe czy Mononoke już coś wie???
Ja zajadłam moje mdłości śledzimi
Ciekawe czy Mononoke już coś wie???
Ja zajadłam moje mdłości śledzimi
Czesc dziewczynki ;p
Ginek przyjal mnie troche wczesniej bo jakas pacjentka mu nie dojechala na wizyte.... zbadal mnie i .......... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze jestem zafasolkowana!
Tzn to tak : badal mnie ziernikiem, palcami

a potem usg dopochwowe i mowi ze te objawy domyslne (rozpulchniona szyjka macicy, duze endo i costam jeszcze) to sie zgadzaja w ogole endo jest duuuuuuuuuuuuuuuuze... tylko mowi, ze nie widac jeszcze pecherzyka, ale skoro wyszly testy, badania, mam objawy (sikanieeeeeeeeeee) to on na 90% ze fasolka ale chce byc fair i potwierdzi na nastepnej wizycie. Poki co w piatek betka, potem jak bede miala wyniki to badania krwi i 15 oladamy juz maluszka i sluchamy serduszka
Strasznie sie ciesze ale chyba nie uwierze dopoki nie zrobie tej betki 
Przepraszam, przeczytalam wasze wszystkie posty ale polowe z wrazenia zapomnialam
Kochane moje dziekuje wam za wsparcie
Ania nie martw sie, kolejny cykl kolejne sznse - bobo wie kiedy ma przyjsc
Karolciak - owocnego testowania!
Poziomki - ale mnie siuraaaaaaaa
Lilith - no z tymi szkolami to masz faktycznie przekichane, ale nie martw sie na pewno znajdzie sie jakies sensowne rozwiazanie tego wszystkiego
Motylki dinozaury (lepe... ) jeszcze raz gratulacje kochana!
mary-beth czekaj cierpliwie do terminu @ i wpadaj do nas czesciej, zdecydowanie za malo piszesz
Kamia, gdzie znowu jestes?
Hope kupowac ksiazki i to juz !
kahaka - ja tez nie wiem co teraz ze mna bedzie dzisiaj dopiero co podpisalam umowe, jak sie w koncu dyrektor dowie to bedzie nieciekawie chyba.....
Misia - trzymam kciuki za betkeeeee!
nie martw sie ja juz mialam wiele takich egzaminow ze byla masakra a potem sie okazywalo ze 4 w indexie
Nikita testuj testuj i pieknych II kreseczek
Agusia a po co czekac ze slubem ? Impreza im szybciej tym lepiej ;p
Oj komu nie odpisalam to bardzo przepraszam, mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo ;p Buziaki dla was wszystkich,dziekuje jeszcze raz
A fluidki dopiero w poniedzialek po wynikach betki, suwaczek i majowki tez i poziomki nie namawiaj mnie prosze ;p
Ginek przyjal mnie troche wczesniej bo jakas pacjentka mu nie dojechala na wizyte.... zbadal mnie i .......... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze jestem zafasolkowana!
Tzn to tak : badal mnie ziernikiem, palcami
Przepraszam, przeczytalam wasze wszystkie posty ale polowe z wrazenia zapomnialam
Kochane moje dziekuje wam za wsparcie
Ania nie martw sie, kolejny cykl kolejne sznse - bobo wie kiedy ma przyjsc
Karolciak - owocnego testowania!
Poziomki - ale mnie siuraaaaaaaa
Lilith - no z tymi szkolami to masz faktycznie przekichane, ale nie martw sie na pewno znajdzie sie jakies sensowne rozwiazanie tego wszystkiego
Motylki dinozaury (lepe... ) jeszcze raz gratulacje kochana!
mary-beth czekaj cierpliwie do terminu @ i wpadaj do nas czesciej, zdecydowanie za malo piszesz
Kamia, gdzie znowu jestes?
Hope kupowac ksiazki i to juz !
kahaka - ja tez nie wiem co teraz ze mna bedzie dzisiaj dopiero co podpisalam umowe, jak sie w koncu dyrektor dowie to bedzie nieciekawie chyba.....
Misia - trzymam kciuki za betkeeeee!
Nikita testuj testuj i pieknych II kreseczek
Agusia a po co czekac ze slubem ? Impreza im szybciej tym lepiej ;p
Oj komu nie odpisalam to bardzo przepraszam, mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo ;p Buziaki dla was wszystkich,dziekuje jeszcze raz
A fluidki dopiero w poniedzialek po wynikach betki, suwaczek i majowki tez i poziomki nie namawiaj mnie prosze ;p
reklama