reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tak, do szkoły. Niedawno się przeprowadziliśmy i ne bylismy pewni ile będziemy tu mieszkać, więc szkołę dużo za późno zaczęliśmy załatwiać. Tutaj trzeba dużo wcześniej zapisać dziecko, bo szkół jest bardzo dużo i małe klasy są :)

Tak, do szkoły. Niedawno się przeprowadziliśmy i ne bylismy pewni ile będziemy tu mieszkać, więc szkołę dużo za późno zaczęliśmy załatwiać. Tutaj trzeba dużo wcześniej zapisać dziecko, bo szkół jest bardzo dużo i małe klasy są :)

Ja tylko na chwilkę, dwa słowa z Młodziakiem na kolanach przed komp. Jak wracam z pracy to Synek jest ak stęskniony że nie odczepia się ode mnie nawet na chwilę :happy:
Lilith, a nie za wcześnie na szkołe, bo jak patrzę na Twój suwaczek to smyk ma dopiero skończone 4 lata... Chyba że coś pokręciłam :rofl2:
A u mnie @ nadal brak. Ale jeszcze ma czas na to żeby się ujawnić :baffled:

Gratuluję Wszystkim Dziewczyną które zafasolkowały :) ja nadal nie mam okresu podbrzusze jak mnie bolało tak mnie boli, od czasu do czasu chce mi się wymiotować. Lekarza mam dopiero 14 października do tego czasu chyba zwariuje i na dodatek czeka mnie jeszcze przeprowadzka :( a i jeszcze jedno mój narzeczony chce żebyśmy wcześniej wzięli ślub :)

Mononoke, a moje dzieci ok, robią jak to one dużo hałasu :-D bardziej się boję rodziców niż dzieci :-p a Ty jak wrócisz od gina to masz za zadanie wejść jeszcze na bb i nam tu wszystko napisać, a nie jutro po lekcjach!!!:angry:
Nikita, witaj, ale super byłoby mieć bliźniaki :tak:
Misia, a z czego Ty masz egzamin, bo coś do tyłu jestem? Oczywiście wynik betki jest bardziej interesujący niż egzaminu ;-)
Aniaa, musisz być cierpliwa niestety :baffled:
lepidoptera, już gratulowałam i zazdraszczam :-D

Egzamin z doktryn polityczno prawnych... Poszedl kiepsko i licze na jakis cud ze zalicze:-(

Witam Was Dziewczynki ja dzisiaj zrobilam betke... toksoplazmowe i jakies inne badania. Jutro wyniki...
Przez caly dzien wymiotowac mi sie chce... Dopiero teraz przeszlo:-(

Hej wszystkim!

mary-beth co u Ciebie kochana?

U mnie leci powolutku. ;-) 26 dc, jeszcze tydzien do terminu @, więc musze być cierpliwa, co w mojej naturze nie lezy. Raz mnie jajnik kłuje, raz podbrzusze boli, a wczoraj tak na mojego M. nawrzeszczałam, ze tak na mnie spojrzał wystraszony i powiedział, że ja musze być w ciąży skoro tak wrzeszczę... :szok::confused:

A poza tym to dietka Dukana, i sfrustrowana jestem, bo mi zeszły tylko 2 kg jak do tej pory! :szok: Ale nic to, kontynuuję z wsparciem Lilith, która jest w tej kwestii nieoceniona (i Kath na staraczkach 2011). :tak:

A jak Ty się czujesz?

Lepidoptera - gratulacje ogroooomne! Cudna wieść, zdrowej ciąży, kochana!!!

Ostatnia edycja:
Misia trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ciekawe czy Mononoke już coś wie???
Ja zajadłam moje mdłości śledzimi

Czesc dziewczynki ;p

Ginek przyjal mnie troche wczesniej bo jakas pacjentka mu nie dojechala na wizyte.... zbadal mnie i .......... wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze jestem zafasolkowana!
Tzn to tak : badal mnie ziernikiem, palcami :D :D:D:D a potem usg dopochwowe i mowi ze te objawy domyslne (rozpulchniona szyjka macicy, duze endo i costam jeszcze) to sie zgadzaja w ogole endo jest duuuuuuuuuuuuuuuuze... tylko mowi, ze nie widac jeszcze pecherzyka, ale skoro wyszly testy, badania, mam objawy (sikanieeeeeeeeeee) to on na 90% ze fasolka ale chce byc fair i potwierdzi na nastepnej wizycie. Poki co w piatek betka, potem jak bede miala wyniki to badania krwi i 15 oladamy juz maluszka i sluchamy serduszka :) Strasznie sie ciesze ale chyba nie uwierze dopoki nie zrobie tej betki :p
Przepraszam, przeczytalam wasze wszystkie posty ale polowe z wrazenia zapomnialam :D
Kochane moje dziekuje wam za wsparcie :)

Ania nie martw sie, kolejny cykl kolejne sznse - bobo wie kiedy ma przyjsc :p
Karolciak - owocnego testowania! :p
Poziomki - ale mnie siuraaaaaaaa :D
Lilith - no z tymi szkolami to masz faktycznie przekichane, ale nie martw sie na pewno znajdzie sie jakies sensowne rozwiazanie tego wszystkiego
Motylki dinozaury (lepe... ) jeszcze raz gratulacje kochana!
mary-beth czekaj cierpliwie do terminu @ i wpadaj do nas czesciej, zdecydowanie za malo piszesz :p
Kamia, gdzie znowu jestes?
Hope kupowac ksiazki i to juz ! :p
kahaka
- ja tez nie wiem co teraz ze mna bedzie dzisiaj dopiero co podpisalam umowe, jak sie w koncu dyrektor dowie to bedzie nieciekawie chyba.....
Misia - trzymam kciuki za betkeeeee! :p nie martw sie ja juz mialam wiele takich egzaminow ze byla masakra a potem sie okazywalo ze 4 w indexie :p
Nikita testuj testuj i pieknych II kreseczek :p
Agusia a po co czekac ze slubem ? Impreza im szybciej tym lepiej ;p

Oj komu nie odpisalam to bardzo przepraszam, mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo ;p Buziaki dla was wszystkich,dziekuje jeszcze raz :p
A fluidki dopiero w poniedzialek po wynikach betki, suwaczek i majowki tez i poziomki nie namawiaj mnie prosze ;p

reklama
Mononoke, super wieści!! Już powinnaś wierzyć i cieszyć się swoim szczęsciem. Tak więc 15 kolejna wizyta z usg?/ już się nie mogę doczekać ;)

Mery, spokojnie dasz sobie rade, tylko dużo wytrwałości!!

Do góry