• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

KAHAKA- dziekuje :)) no zobaczymy wieczorem ile bedzie pecherzyków :) dam znac .

dobrze,ze w koncu przylazla -tyle dni .....mam nadzieje,ze nastepny cykl bedzie krotszy i owocny :)):tak:;-)

reklama
A ja się musze pożalić.. nie wiem co się stało ale tak okrutnego doła załapałam, że aż się poryczałam :( No i teraz staram sie od jakiś 2 godzin wziąć w garść co by mąż nie zauważył, bo nie chcę mu marudzić :(

Zrobiłam sobie mięsko..
Nic mi nie pomaga jak na razie ale później jadę na zakupy, to może wtedy lepiej będzie a nawet musi bo to z mężem a nie chce by się dopytywal :D

Oooooo zakupy!!! Też na mnie działają :-) poszłabym do miasta, bo buty muszę kupić, ale u nas tak zimno dziś, że nie chce mi się ruszyć nawet.....A u Was LILITH jaka tam pogoda teraz?
Zresztą teraz jestem zajęta Prosiaczkiem moim...dziś biedaczek mało zawału nie dostał, bo sprzątałam mu i wyciągnęłam go z klatki i nie wiedział co ma z sobą zrobić :blink:

Kahaka dobrze ze juz masz okres bo zaczniesz w koncu nowy cykl.widzisz przynajmniej b. dobrze znasz swoj organizm, bo wiedzialas ze lada chwila bedzie @.moze nastepny cykl bedzie krotszy i Ci sie uda.ja mam tez taka nadzieje co do mnie- bo ten ostatni cykl tez sie dluzyl.od czterech dni mierze temp.oto moje wyniki 36,6; 36,7; 36,6; 36,5.dzis mam 9 dzien cyklu. od poniedz. zaczne robic te testy owulacyjne.
Lilithglowa do gory.kup sobie cos fajnego a na pewno Ci sie zrobi troche lepiej.kazda z nas przynajmniej raz w miesiacu ma dolek.moze jutro samo Ci przejdzie.

kacha10, kochana, właśnie, że nie znam mojego organizmu :-( gdybym nie mierzyła temperatury, to bym nie wiedziała, że @ zaraz będzie...przecież ten cykl trwał 57 dni i w tym czasie już z 5000 razy zdawało mi się, że jestem w ciąży... :zawstydzona/y: a ten nowy cykl też nie będzie zbyt udany, bo mam ta głupią infekcję i wolimy najpierw się przeleczyć, nawet nie mam ochoty na staranka... A Twoje temperatury na razie nic nie mówią, powinnaś też śluz obserwować, najlepiej rano, bo wtedy jest najwięcej. Aha, i kup sobie lepszy termometr, najlepiej elektroniczny, żeby wskazywał 2 miejsca po przecinku, bo tak to możesz przegapić wzrost temp. W aptece na pewno dostaniesz (np. Microlife, kosztuje kilkanaście zł).

Martusia, nie martw się, u nas też krucho, wszystko idzie na mieszkanie (ostatnio karnisze, płytki na balkon, kinkiety...). Ale buty muszę kupić, bo na jesień nie mam :-(
a który masz babeczko dzień cyklu?

reklama
Kahaka mam termometr tej firmy co napisalas- elektroniczny ale on nie pokazuje dwoch liczb po przecinku, tylko jedna.wiem co czujesz obecnie, bo nam z mezem tez ta grzybica obrzydzila sexik.jeszcze od tego czasu nie wspolzylismy, tak nas odrzucilo.w sobote uplynie miesiac od naszego ostatniego numerka.ale juz zaczynamy sie powoli przymierzac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry