reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zuzu to do kiedy czeasz??
Mononoke biedaku nie ma czego zazdrościć

Dziewczyny a Karolciak to się czasem odzywa??

No 9 dni po owu jakoś robilam Sikacza ale wyszedł negatywny :-{ dziś mam 30dc ostatnio miałam 36dc cykl ale wyjątkowo w tym ewg nie się czułam brzuch bolał wieczorami jak na @ coś mnie KRECI tam na dole i mam sluz biały na majtkach :-) nie chce się nakrecać bo test wyszedł negat ale na dniach się okaze i fakt że bulgocze mi w brzuchu ostatnio i jem dużo ale może to pogoda taka

Mononoke, Ty musisz chyba juz nawyknac do tego, że zawsze na uczelni będziesz miała problemy.. chyba nie ma innego wyjścia, bo na prawde szkoda nerwów..

Zuzu, trzymam mocno za Ciebie. Jak co kiedy chciałabyś testować?? Albo nie łatwiej Ci iść na betke ??

Lilith---> jakos się boję iść na betę... wole chyba żyć w nieświadomości hehe i czekać jutro już sroda, czwartek i pt i w sobotkę moze zastestuje bedzie 34dc już sama głupieje....a wy co radzicie bete??

Mononoke, Twoje przeboje na uczelni rzeczywiście mogą wnerwiać, ale jakoś mnie nie dziwią, hehe. Ja studiowałam jednocześnie jeden kierunek dziennie a drugi zaocznie, więc takie historie zdarzały się baaaardzo często. Fakt, może to nerwy popsuć na cały dzień, ale nie wart sobie tym zaprzątać głowy. Więc olej ;-) a tak w ogóle, to całusek
zuzu, niby beta pewniejsza,ale z drugiej strony, zanim ją zrobisz i zanim będą wyniki, to juz będzie sobota ;-)

Mnie się @ zbliża wielkimi krokami, nie wiem czy zdążę zatestować.

Witajcie dziewczyny. Dzięki za wsparcie i słowa otuchy.
Zuzu za Ciebie trzymam zacisnięte.
POZIOMKI NO TAK JAKI NICK TAKI URODZAJ GRATKI KOCHANA CUDOWNIE I WSPANIALE:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D

A ja klata do przodu i dalej naprzód. W sumie powinnam się juz przyzwyczaić i nie marzekac. Nigdy nie miałm szczęścia w zyciu więc cóz sie dziwic, ze teraz do dooopy.
Na plus to, ze dostaliśmy kredyt.:-)
Teraz czekam na @. Potem badania i gin. I mam nadzieje, ze dla mnie tez zagaworzy dzidziuś własny.

reklama
WISIENKA---> dzięki za &&& zaczął mnie lekko bolec brzuch i jakos tak mnie ciągnie w.... ale nie wiem zobaczymy nie napalam się juz. A u Ciebie wkoncu też się uda tak słyszałam ze małe fasolki dobrze se same czas wybierają... heheh
Ale te bóle dają mi do myślenia... wiecie korci mnie to ze jak juz kiedys bylo podejrzenie ciązy to lekarz dal mi na wywołanie luteinę ale nie brałam jej.... a niektóre mówią ze biorą ją po owu w razie w na fasolke ale nic nie chce brac bez konsultacji z lekarzem.
Mam 26 lat jeszcze heh i uprawiam sport 5 h w tyg . wiec się troszki boje bo czytałam ze ciazko jest zjasc tym co uprawiaja sport a ja od małego taka aktywna.....

Do góry