reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Nauczycielką nie jestem :) choć może nie tak daleko mi od tego zawodu bo kurs pedagogiczny mam. A tak na poważnie to jestem chemikiem, pracuje w laboratorium.
To jest moja druga ciąża, pierwsza skończyła się nieszczęśliwie-jestem mamą Aniołka. Teraz nadszedł czas kiedy mogę zacząć starać się o kolejne dziecko. Mam nadzieje, że nie będę musiała czekać zbyt długo...

Miło Cię poznać :)
Bardzo mi przykro z powodu Aniołka, ale dobrze że się nie poddałaś i zaczynacie działać :)
Tak więc to wasz pierwszy cykl??

Zuzu, idz na film, proszę Cię, pośmiejesz się, wyluzujesz a tak to o czym ciągle myślisz??

I gdzie dziś jest Kahaka?? ;>

Witajcie, ja tutaj po raz pierwszy... nie wiem od czego zacząć... no wiec :) jestem bardzo niecierpliwa bo zastanawiam się czy mogłam zajść w ciążę. 3 dni temu, 14 dni przed miesiączka wiec w połowie cyklu kochałam się z moim facetem bez zabezpieczeń i się zapomnieliśmy :) jaka jest szansa ze będzie maluszek? i kiedy mogę zrobić test?

Tu jestem!!!!!!!!! :-D
Dopiero co pytałam, jak Wasze mieszkanka LILITH?
Jednym okiem patrzę w tv, a drugim w kompa, zaraz będę mieć zeza ;-)

Czekam na @, pewnie jutro, pojutrze będzie...
Najgorsza opcja, jakby przyszła w czwartek, bo wtedy mi te badania szpitalne pewnie przepadną, bo 3-5 dc wypadnie w weekend i wszystkich świętych!

Tak, to nasz pierwszy cykl starań, więc nie robię sobie wielkiej nadziei. Tym bardziej, że poprzednim razem udało się po trzecim cyklu. Fakt, że od kilku dni czuję się fatalnie- bo mam bóle. Jeśli pojawi się jednak @ to przejdę się na jakieś badania, bo u mnie bóle to rzadkość :baffled:

Szansa zawsze jest :) Test najwcześniej zrób w dniu spodziewanej @ - czyli za jakieś 11 dni - wcześniej są nikłe szanse, że test będzie wiarygodny. Trzymam kciuki, żeby się udało.

Verte, &&&&& by @ jednak nie przyszła :)

Kahaka a masz już spadek?? Bo nie wiem :D

U mnie z mieszkaniem fatalnie :( dziś po prostu wysiadłam psychicznie.. skopiowałabym co pisałam na wyspach, ale nie będę smęcić i tu i wątku zaśmiecać..

reklama
verte, to trzymam kciuki za pozytywne zakończenie cyklu! Bo chyba za chwilę powinno się wszystko wyjaśnić (jak u mnie).
LILITH, a bo ja wiem, czy to spadek? Zerknij na 28dni. Ten mój cykl mnie zadziwia...

Do góry