reklama
Nauczycielką nie jestem
choć może nie tak daleko mi od tego zawodu bo kurs pedagogiczny mam. A tak na poważnie to jestem chemikiem, pracuje w laboratorium.
To jest moja druga ciąża, pierwsza skończyła się nieszczęśliwie-jestem mamą Aniołka. Teraz nadszedł czas kiedy mogę zacząć starać się o kolejne dziecko. Mam nadzieje, że nie będę musiała czekać zbyt długo...
To jest moja druga ciąża, pierwsza skończyła się nieszczęśliwie-jestem mamą Aniołka. Teraz nadszedł czas kiedy mogę zacząć starać się o kolejne dziecko. Mam nadzieje, że nie będę musiała czekać zbyt długo...
Miło Cię poznać 
Bardzo mi przykro z powodu Aniołka, ale dobrze że się nie poddałaś i zaczynacie działać
Tak więc to wasz pierwszy cykl??
Zuzu, idz na film, proszę Cię, pośmiejesz się, wyluzujesz a tak to o czym ciągle myślisz??
I gdzie dziś jest Kahaka?? ;>
Bardzo mi przykro z powodu Aniołka, ale dobrze że się nie poddałaś i zaczynacie działać
Tak więc to wasz pierwszy cykl??
Zuzu, idz na film, proszę Cię, pośmiejesz się, wyluzujesz a tak to o czym ciągle myślisz??
I gdzie dziś jest Kahaka?? ;>
Witajcie, ja tutaj po raz pierwszy... nie wiem od czego zacząć... no wiec
jestem bardzo niecierpliwa bo zastanawiam się czy mogłam zajść w ciążę. 3 dni temu, 14 dni przed miesiączka wiec w połowie cyklu kochałam się z moim facetem bez zabezpieczeń i się zapomnieliśmy
jaka jest szansa ze będzie maluszek? i kiedy mogę zrobić test?
Tu jestem!!!!!!!!! 
Dopiero co pytałam, jak Wasze mieszkanka LILITH?
Jednym okiem patrzę w tv, a drugim w kompa, zaraz będę mieć zeza ;-)
Czekam na @, pewnie jutro, pojutrze będzie...
Najgorsza opcja, jakby przyszła w czwartek, bo wtedy mi te badania szpitalne pewnie przepadną, bo 3-5 dc wypadnie w weekend i wszystkich świętych!

Dopiero co pytałam, jak Wasze mieszkanka LILITH?
Jednym okiem patrzę w tv, a drugim w kompa, zaraz będę mieć zeza ;-)
Czekam na @, pewnie jutro, pojutrze będzie...
Najgorsza opcja, jakby przyszła w czwartek, bo wtedy mi te badania szpitalne pewnie przepadną, bo 3-5 dc wypadnie w weekend i wszystkich świętych!
Verte, &&&&& by @ jednak nie przyszła
Kahaka a masz już spadek?? Bo nie wiem
U mnie z mieszkaniem fatalnie
dziś po prostu wysiadłam psychicznie.. skopiowałabym co pisałam na wyspach, ale nie będę smęcić i tu i wątku zaśmiecać..
Kahaka a masz już spadek?? Bo nie wiem
U mnie z mieszkaniem fatalnie
reklama