• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Verte:D

Zuzu większej głupoty nie słyszałam jak ta że kobiety aktywne mają problem z zajściem! a niby kanapowce zachodzą bez problemów????
Dziewczyny mam prośbę nie szukajcie u siebie na siłe winy i problemów!! To tylko szkodzi!!
Nie możecie się skupiać tylko na ciąży bo oszalejecie!! Wiem że łatwo mi mówić ale ...
Zajście w ciąże to nie jest w dzisiejszych czasach nic prostego,stres,szkodliwe środowisko,leki..itp
NA PEWNO KAŻDEJ Z WAS SIĘ UDA&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dziewczynki pisałam już w innym wątku ale tam jakiś malutki odzew tylko ...

ja dziś drugi dzień mam bardzo delikatne krwawienie, a nawet plamienie bym nazwała... takie czerwono brunatne...
jutro rano chyba za testuję jak nadal tak przez nockę będę tylko plamić... bo zazwyczaj na drugi dzień już miałam normalną @
nie wiem co robić, płakać się chce ...

anuszka, poczekaj tę noc, zobacz co będzie rano. Jak dalej plamienie tylko, to testuj! Trzymam kciuki! Ja moje jutrzejsze testowanie uzależniam od porannej temperatury. Ale czuję, że poleci w dół.

Anuszka, musisz być dobrej mysli :) Nawet jak przyjdzie @ to rozpocznie się kolejny cykl, czyli kolejne nadzieję :)

Kahaka, widziałam i wątpię by tak szybko Ci poleciała.. jakby już miała [ czego nie życzę ] to nie myslisz, że dopiero w jakimś 13??

Właśnie z ciekawosci zmierzyłam temp tam na dole wiem ze rano.... ale ostatanio mialam wieczorami 37,2 góra 3 teraz 37,6 dodam ze owu mialam pnad tydz temu bo starsznie bolał mnie brzuch i kuły jajniki... a dzis naprawde czuje jak cos mnie ciągnie szczypie i brzuch lekko wiem wiem juz luzuje ale rano sprawdze temp. i jak sie nie udało bede mierzyć regular od new cyklu.....

LILITH, właśnie, mnie tez się zdaje, że to za wcześnie na spadek. Ale! Zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze wyznaczyłam początek fl (?????). Bo jeśli on był jednak 15 dc, a nie 17dc, to wtedy byłby już spadek okresowy...No cóż, zobaczymy rano. Test kupiłam, ale pewnie się nie przyda.

Idę na jak miłość.

Kahaka rano do Ciebie zaglądnę i zobaczę co i jak :) No i test mam nadzieję, jak zrobisz wyjdzie pozytywny :D

Zuzu a co Ty tu jeszcze robisz?? ;> miałaś iść na film :D A Ty dalej się męczysz.. pamiętaj, jak fasolka jest to nie ucieknie i się dowiesz za kilka dni a nerwy szkodzą jak i jej tak i staraniom :)

nie kazdy plodny, nie kazdy taki sam, zalezy od jego dlugosci, regularnosci i zwyklego szczescia. Szanse zawsze sa, wiec nalezy poczekac na pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki i zrobic tescik z porannego moczu. pozdrawiam i życzę powodzenia :-)

ale ja sie nie denerwuje po prostu nudze się a nic innego nie chce mi się robić.... hehehe no moze spać bo dziś tak ble było.... i sama jestem w domku... ;-) ale zaraz usta usta znaczy juz jest i pozniej na necie....a mozna za free obejrzeć plan b? czy trzeba wykupić pakiet??

reklama
zuzu, można za free obejrzeć, ja oglądałam na seans24.pl, tylko tam trzeba sobie konto założyć i się zalogować.

Ja idę pod prysznic, a potem spać. Ciekawa jestem jutrzejszej temperatury.

Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry