reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
eh, jestem dosc mloda bo 20 lat, nie spieszy sie nam ale jak wiem ze jest mozliwosc ze moge byc w ciazy coraz bardzije tego pragne:)
Tylko się nie nakręcaj, spokojnie poczekaj do terminu @... :tak: A wiek nie jest przeszkodą, o ile czujesz sie gotowa do zostania mamą. A jak sie zapatruje na to Twój mężczyzna?...

cześć dziewczynki :)

Verte, witam!
Przeczytałam wszystkie posty i powiem tylko jedno: ZUZU daj na wstrzymanie bo oszalejesz...... :) Zajmij się czymś-zauważ, że co chwilę się nakręcasz...

witam moje kochane, baaardzo sie za Wami stesknilam, no ale teraz juz postaram sie byc codziennnie ;-) wlasnie nadrobilam zaleglosci i bylo ciezko, za bardza sie rozpisujecie i pare dni nieobecnosci nadrabialam pare godz:szok:
PoniomkiGRATULUJE i jak bedzies z14 grudnia w lodzi, to zapraszam do mnie :-*

zalozylam konto na 28dni :happy2: http://28dni.pl/cycles/150286 to dopiero poczatek cyklu, ale odezwijcie sie, te ktore maja konto

juro napisze wiecej

buziaki i kolorowych

poziomki i jak się czuje mama 2w1?;-) juz myślałaś kogo bys chciała?:-) parkę czy tą samą płeć?;-) a powiedz tak a propo co teraz z twoją pracą?
verte witam nową forumowiczkę i przesyłam pakiecik tzn fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i kciukasy za starania&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
zuzu jakbym widziała a raczej czytała siebie;-) i sama wiem, że choćby sto osób powtarzało Ci, że powinnaś wyluzować to i tak nie będziesz potrafiła (miałam tak samo) więc nie będę Ci tego pisać tylko powiem tak:idź zrób betę i będziesz wiedziała czy masz już wariować ze szczęścia czy raczej psychicznie przygotować się na @ (czego nie życzę):-)
monooke ale jazda z ta twoją uczelnia:szok: jak znam zycie to pewnie odrabiać najbardziej się nie będzie chciało samemu wykładowcy więc może się wam z tym upiecze, ale i tak olewka nie zła:baffled: kasę za czesne zwinąć i więcej ich nie interesuje:angry: ile Ci jeszcze zostało?
lilith to współczuje problemów z mieszkankiem, dużo wytrwałości życzę:-)
kahaka i jak tempertaurka??:-)

Witam wszystkie.u mnie dzis 36 dzien cyklu, zostalo mi juz czekanie tylko na okres bo temp. znow spadla do 36,7.niewiedzialam, ze to napisze ale juz chce tego okresu, zeby zacza nowy cykl i pozbyc sie tego cholernego napiecia przedmiesiaczkowego.

reklama
Do góry