reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To bedziesz miala wolne .... i nie martw sie brakiem objawow... bedzie dobrze :) zreszta brak @ to najlepszy objaw ;p
Ja boje sie nawet zrobic drugiego sikacza bo cos mi mowi ze nie wyjdzie ;(

reklama
martusia ok 15 mam wizytę:-) staram się nie nastawiać ze jutro się dowiem bo ostatnio byłam tak nastawiona, że po wyjściu z gabinetu zamiast się cieszyć że z dzidzią ok to chciało mi się płakać że nie znam płci (idiotka ze mnie:-/)ale nie powiem super by było:-)a te łożeczko super sprawa:-)
kahaka przynajmniej podopoczywasz:-)
monnooke odłóż tego sikacza!!!!!!!!!!!!!!;-)

Cze laseczki:-D

Mononoke silne dolegliwości są spowodowane wysokim stężeniem hormonów co jest bardzo dobre!!

Kahaka u Ciebie sprawcą jest lutka bo ja też zupełnie inaczej sie po niej czuję:tak:

Karolciak masz sikacza???&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Martusia słodziutkie:-)

Blondi wszystko co odczuwasz nie jest niczym dziwnym,niestety na niektóre z nas hormony działaja bardziej ;-) To nie depresja tylko mały pasożycik wysysa z Ciebie dobroci i jesteś najzwyczajniej zmęczona. Staraj sie więcej odpoczywać.Rozmiar brzuszka jest bardzo indywidualna sprawąi sakoiety które w momencie porodu wyglądają jak w 4 miesiącu

Co do wyprawki to moim zdaniem od 3 miesiąca mozna spokojnie kupować bo już pomijając względy ekonomiczne czy jest coś bardziej przyjemnego?? Czy łatwo będzie latać po sklepach z ogromnym brzuchem,spuchniętymi kostkami i wiecznie pełnym pęcherzem??

Mononoke miałaś juz nie mieć sikaczy??

Oj dziewuszki, chyba nie do końca mnie rozumiecie...:-( Mnie nie zależy na tym, żeby sobie odpoczywać przez 7 m-cy. Po prostu potrzebna nam kasa. Co z tego, że będę leżeć w domu, jak nie będę zarabiać? Mamy kredyt na mieszkanie.

Idę chyba sobie, bo jakoś mi źle dzisiaj. Pa.

reklama
Poziomki ale moze ja mam mdlosci od czegos innego ? kiedys tez mialam taki okres ze mnie ciagle rano mdlilo a w ciazy nie bylam :/ A sikacza kupila mi mama dzisiaj :D

kahaka nie zalamuj sie, cos sie da wykombinowac, katty ma racje, moze praca przez internet, cokolwiek trzeba sie rozgladac a nie marudzic. Kazdy ma kredyt :/

Kamia trzymam kciuki zeby sie jutro kruszynka odwrocila we wlasciwa strone :)

ps. jakies domowe sposoby na kaszel i flegme i zapchany nos? procz szalwi bo sie jej boje stosowac :D Pije stodal, troche pomaga :)

Do góry