reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kahaka sorki z góry jak coś kręce ale Ty jesteś anglistką, tak? to moze korepetycje prywatne u ciebie w domu?:-) moja siostra tak dorabia:tak:i powiem ci ze chetnych ma az za duzo:tak:

reklama
Libby, dzięki za chęć pomocy, ale już się orientowałam i nic się nie da zrobić.
Kamia, nie jestem anglistką, uczę kl 1-3. A Tobie powodzenia dziś na wizycie u gin.

Dziekuje dziewczyny za kciuki i fluidki...nie testowalam jeszcze czekam na @ chodz moj sie upiera ze jej nie bedzie...no i narazie nie ma...zobaczymy dzisiaj powinnam dostac najdalej jutro....;-)

kahka no kule wiedziałam że coś pokręce:rofl2: ale może i tak by się dało jakieś korepetycje? ostatnio słyszałam gdzieś że rodzice załatwiają korepetytorów już dla 7,8 latków:tak:
karolciak no no no;-)robi się coraz ciekawiej;-)
a propo braku kasy to powiem tak: niby oboje mamy pracę, ja na l4 stratna nie jestem bo to ciążowe, ale co z tego jak wydatków teraz od groma, a macierzyńskie 22 tygodnie:wściekła/y: już wiem że odrazu nie dam rady wrócić do pracy, więc nas też czeka życie z 1 wypłaty-owszem nie najgorszej ale już we trójkę:eek:taka jest polityka prorodzinna w naszym kraju:no: widzieliście wczoraj w tv jak rodzice w środku nocy ustawiali się po żłóbkami żeby zapisać do nich maluchy?:wściekła/y:

Kamia tak to jest tylko w Polsce.w Anglii, Norwegii i innych krajach rodzice czasami nie pracuja albo tylko facet a nie brakuje im niczego. Bo dbaja o przyrost naturalny wiec automatycznie sa wieksze zasilki na dzieci. a w Polsce co robie?? tylko reklama w TV puszczaja ze teraz na jednego emeryta pracuje ilus tm ludzi a za pare lat mozemy zostac sami..wiec niech rusza swoje mozgi i pomysla dlaczego ludzie dzieci nie maja ?? Bo nie kazdego stac na to!! nie chodzi nawet o to ze dziecko jest megaa wydatkiem ale jak kobieta rezygnuje z pracy dostanie ten oplakany 1000 zl becikowego i macierzynskie przez kilka tygodni to z czego zyc???? a pozniej co do pracy i nie kazdy ma mozliwosc gdzie dziecko zostawic..wiec niania i pracowac praktycznie tylko na to zeby niania zaplacic?? bezsensu...a Ja bym conajmniej rok chciala z dzieckiem posiedziec. A to pozniej krzywo patrza na wracajace matki..bo sobie pracodawcy kombinuja czy kobieta nie chce wrocic zeby dostac umowe i znowu zajsc w ciaze...Wiec najlepiej zatrudniac panny, facetow albo kobiety co maja odchowane dzieci...taki kraj niestety
Kamia a Ty dlaczego nie spiszo godzinie 3??????

Martusia
a Ty mnie tak nakrecilas na te łozeczka ze wlasnie godzine nad nimi spedzilam i powiem szczerze mialabym wielki problem jakie wybrac:O

Czemu tu nikogo nie ma?????
Dziewczyny snilo mi sie dzisiaj ze sasiad dusil swoje dzieci......
http://www.senniczek.biz/Duszenie,4144.html
Znaczenie dla mnie bomba:D tylko czy oznacza blizniaka bo sasiad mial 2 dzieci?:D:D

Ostatnia edycja:
karolciak no dokładnie tak to wygląda: za mało dzieci za mało dzieci ale żadnego ułatwienia dla rodziców:-( a bo od pewnego czasu mam takie problemy ze spaniem: budzę się 3, 4 i kulam po łóżku do 7 a potem bierze mnie spanie i cały ranek jestem nie do życia:-(

martusia bo ja cierpliwosci sie nauczylam i testuje dopiero jak @ sie bedzie spozniac:p bo inaczej zbankrutowalabym na testach..heheh a jeszcze by bylo za wczesnie jedna kreche zobacze i bym sie nawalila a tu jednak dzizi by bylo to po co szkodzic.....:p narazie czekam....:> brzuch dzisiaj nie boli jajnik nie kłujepiersi delikatnie bola bo bokach....ogolnie tak jak na @ ale niekoniecznie;-)

reklama
hej babeczki..u mnie raczej ipa-dzis tempka mi spadla z 37 na 36,8 a mam 22d.c a cykle 25-26 dniowe wiec @ przylezie [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

co prawda jetem spiaca ,wcz.myslalam ,ze usne na stojąco,dzis zawiozlam dzieci do przedszk.o poszlam spac -niedawno wstalam ,ale jak tempka spada to sennosc pewnie przez pogode-do tego boli mnie glowa wiec to pewnie cisnienie...

Do góry