reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mama przykro mi:-( moze w następnym cyklu się uda:-) trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&;-)
a ja się właśnie wpachniłam;-) w kąpieli przed panem doktorkiem:-) muszę jeszcze włosy wysuszyć;-)

reklama
Mama, trzymam kciuki! Nigdy nic nie wiadomo! :)
Kamia - powodzenia u ginka ;)

ja sie sfrustrowalam chorobskiem mojego, kurde, owulka jak sie patrzy a jego wzielo na chorowanie.. ! Zawsze pod gorke! Grr.
Nie ten cykl to nastepny :)

jaga21 pewnie nic na siłę:-) jakoś tak nie humanitarnie chorego eksploatować;-) chcociaż kiedys czytałam że przytulanki dobrze działają jak coś zaczyna nas łapać;-)

Witajcie z rana!
Kamia ja mam tak samo jak Ty, budzę się w okolicach 4 rano i kręcę się po łóżku aż do 7, później śpie do 12 - masakra.
Kahaka mogę jedynie współczuć, ale głowa do góry, teraz najmniej potrzebne Ci są zmartwienia. Tak już w życiu bywa, każda z nas ma swoje problemy, i dla każdej z nas są one najważniejsze. Ale pamiętaj nie możemy się poddawać. Ja pomimo że nie jestem nauczycielką to raz w tygodniu udzielam korków z matmy 2 gimnazjalistom, tanio biorę bo po studiach nie jestem, ale zawsze to jakieś pieniążki a i chłopaki zadowolone bo dobre oceny przynoszą. Głowa do góry. Zawsze pozostaje perspektywa urzędu pracy, tam dostaniesz zasiłek, mały to grosz ale zawsze cosik.
Karolciak a kiedy Ty masz termin spodziewanej? Ja robiłam teścior dzień przed i to jeszcze o 21 i wyszedł.

Dziewczynki a ja robię czekoladowe muffinki :) Tym razem w specjalnych foremkach więc mam nadzieję, że wyjdą jak należy :) Jutro mam kolędę więc chcę coś upiec i stąd te muffinki

reklama
Cześć dziewczynki
U mnie jak nie urok to sraczka :-( Plamienia mam od wczoraj wieczora. Koleżanka mnie pociesza, że to dlatego, że jestem w terminie @ i może tak się zdarzyć. Zaaplikowałam sobie większą dawkę luteiny i idę się położyć.
Kamia, czekam na wieści od gina.

Do góry