• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Z tego co wiem, to skoki temperatury w ciągu dnia są możliwe. Dlatego ważne jest, żeby mierzyć temperaturę zawsze o tej samej porze, najlepiej rano zaraz po wstaniu z łóżka, albo nawet przed wstaniem :D
Wystarczy, że później się położysz spać, i już temperatura może się nieco zmienić.
"Aby pomiary były wystarczająco dokładne, powinnaś mieć termometr z podziałką zawierającą dziesiąte części stopnia Celsjusza. Termometry takie są do nabycia w aptece." No i najlepiej w ustach mierzyć :D

Aha, czyli zauważam większe szanse na niezafasolkowanie Martuli :/ Eh... Ale i tak trzymam kciuki :) Może ją spotkam w niedzielę to może już będzie wszystko jasne ;D

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIE DZIĘKI N Agguś, mua wielki buziak leci do Ciebie :)

Dziewczyny przydatne do obserwacij cyklu jest program FF wpisuje sie tam tem. sluz ... a on wylicza moment owulacij a to link do tego programu http://www2.fertilityfriend.com/ . Ja jestem z niego b. zadowolona , i goronco polecam program jest za darmo a przez pierwsze 30 dni jest wersja Vip aha no jedynym minusem jest to ze jest po angielsku , ale co to dla Nas takich strasznie fajnych babek ;)

eHh... u mnie to chyba nic z tego jak narazie  :( ... zle sie czuje , ale to z "niewiadomego powodu" ...wczoraj nawet pogotowie bylo u mnie .... chyba bede musiala poczekac z dzidziusiem jakis czas .... ale za to mam nadzieje ze Wy kobietki bedziecie sie starac nadal i uslysze w koncu jakies mile wiesci :) ... powodzenia zycze i cierrrrpliwosci moje drogie Pnie :)

pozdrawiam Monika  :-*

Ojej Monia uważaj na siebie, wypoczywaj, nie przemęczaj się. Zdrowie najważniejsze.

Wszystkiego dobrego !!!

na tej stronie tez mają dosyć cikawy progamik do obserwacji cyklu, po polsku. pod poniższym adresem jest opis programy. aby sciągnąć trzeba kliknąc na download i druga pozycja w tabelce. ja dzisiaj sobie sciągnelam i od nastepnego cyklu bede uzywac, tylko jeszcze musze do końca rozszyfrowac
http://elprogs.republika.pl/elkarta.html

reklama
a ja powinnam już wczoraj dostać @ i nic....nadal czekam..o ciąży nie ma mowy, więc już szlag mnie trafia, że znowu mi się spóźnia. Jak by nie mogło wszystko być ładie regularnie ?? >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry