reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Gochna -serdecznie witamy i cieszymy się ,że przyłączyłaś się do naszego grona-GRATULUJEEEEEEEE !!!!!!! dwóch kresek ;D ;D ;D Jeśli chodzi o testy to faktycznie rzadko ale się zdarza- czasami ,że żle wyjdą ,ale tylko o tym słyszałam.Radze abyś powturzyła teścik dla 100% pewności-choć mi się wydaje ,że pierwszy pokazał racje,a najlepiej abyś zrobiła sobie teścik z krwi w labolatorium ,który kosztuje około 15 zł.-i masz go po godzinie ,jeśli zrobiony w labolatorium prywatnym.Pozdrawiam serdecznie .Pisz gdy się czegoś nowego dowiesz.

reklama
wiem, że byłam po owulacji bo wyjeżdżałam w sobote a owulację miałam we wtorek - bolała mnie podbrzusze i jak policzylam dni to to był akurat 14 DC, dlatego też myślałam że jak pojadę i będziemy się kochać bez zabezpieczenia to być może wcale nie zajdę w ciążę (choć oboje bardzo chcieliśmy) a tu proszę :) taka niespodzianka :D Może rzeczywiście powtórzę test dla pewności... ale czuję że jak go będę robiła to się będę bała że mi ta piękna gruba kreska z pierwszego testu już się nei powtórzy... a wlaśnie zmierzyłam sobei temp i wyszło 37,2 więc nawet jeśli byłabym po okresie to chyba 5 dnia nie ma jaeczkowania.... :laugh:

Aaach, i jeszcze jedno, jak wróciła to moja przyjaciółka powiedziała mi: -Gocha ty się zminiłaś, ty coś inaczej wyglądasz... -No co ty.... nie widziałaś mnie tyle (2tyg) to może dlatego -No jakbym Cię nie widziała pół rroku to może ale 2 tyg??? mówię Ci wyglądasz jakoś inaczej...

Może to chodzi o ten blask w oczach o którym była mowa jakoś na początku topiku...? hihihi

Hej Gochna !!! Gratulacje :) Wygląda na to że zafasolkowałaś :) :D ja też radzę Ci zrobić jeszcze jeden teścik. Ja zrobilam drugi po poludniu i też wyszły mi II. Do dzieła i pochwal się koniecznie :)

Gochna trzymam kciukaski ,ale wydaje mi się ,że jednak do dzidziuś już siedzi sobie cichutko w Twoim brzuszku ::) ;D

Dziewczynki, kochane jesteście, wszystkim Wam dziękuję za odpowiedzi i słowa otuchy :* Zrobię drugi test, jak nie dzisiaj to juz jutro napewno i dam znać co i jak :) i będę tu z przyjemnością zaglądała i śledziła Wasze "postępy" ;) Przytulam Was mocno!

właśnie ,właśnie potrzebne nam są tu nowe fasolki-aby podtrzymały nas na duchu i dały nowe nadzieje ,że nie długo i nam się uda.Zasyłam Wam wszystkim  :-*

LANA już odpowiadam (mam tyle pracy że szok!!!) @ spodziewam się około 22 i mam nadzieję że nie za wcześnie się cieszę ( a czuję że mogę się cieszyć) choć podchodzę do tego z dystansem ale: - nie zrobiłam sobie RTG (mam problem z paskudą zębem)
- nie biorę antybiotyków a powinnam bo mam paskudne zapalenie dziąsła. Tak byśmy chcieli ...................................... jak i Te z Was które czekają na dwie krechy!!!!

Gochna MOJE NAJWIĘKSZE GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prześlij kapke fluidków co?? :D :D :D :D

Izabelka Tobie też gratuluję tych dwóch pięknych kreseczek, stokrotne uściski i usmiechy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale macie się fajowo!!

testowalam sie 2 tyg temu. ale wydaje mi sie ze dzidzia na 100% rozpycha sie u mnie w brzuszku bo czuje sie strasznie, te wymioty i wogole. u mnie z @ zawsze byl problem poniewaz mialam bardzo nieregularne cykle. kilka miesiecy temu poszlam do endokrynologa i powiedzial mi ze mam PCOS (zespol policystycznych jajnikow). moja gin na to ze ona by nie wydala takiej diagnozy bo trzeba zrobic wiecej badan i kazala sie odstresowac. i chyba jej rada zadzialala:) ostatni @ mialam 10.06, ide do mojej gin w przyszlym tygodniu to dowiem sie co i jak i kiedy. zobaczymy. nam nadzieje ze to dzidzia mala bo jakby zatucie zoladkowe to by trwalo juz 3 tydodnie hihi. wiec kobiety strajace sie nie traccie nadziei!!!

reklama
Jaguś, jak ty ostatnią @ miałaś na początku czerwca, to ty już w zaawansowanej ciązy jesteś ;)
Robiłaś test?? Już by ci z pewnością prawdę pokazał.

Do góry