reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A u mnie też czerwone :) i bardzo się rzuca!! i niech to będzie dla nas kochane takie samospełniające się proroctwo :)
wrzesień już za pasem.. ;)

Witajcie:)- własnie zaczytałam sie - czy dzieci widza ducha..ufff..odpłynełam na jakiś czas- tak pochłonęła mnie ta lektura tu na BB..
asmodis -ja tam też widzę na czerwono:)

Kotki! jestescie kochane i bardzo dziekuje za gratulacje!!! suwaczek wstawie zaraz w srode jak tylko bede po wizycie u mojej gin bo poki co to nawet nie wiem kiedy mialoby byc rozwiazanie dokladnie:) przesylam Wam mnostwo fluidkow i do pracy kochane bocki same nie zalatwia wszystkiego ;)

Witajcie dziewczyny. Ja tez mam nadzieje ze juz mam fasolke.Test jeszcze tego nie potwierdzil, ale mam wyzsz niz zwykle temp., mndli mnie rano i jakos tak czuje.Jest to dopiero 6 dzien po owu .Mysle ze bedzie ok. Pozdrawiam

hej dziewcyznki ja dopiero wstalam wiem wiem len ze mnie :p

JAGUS powodzenia u gina

magdalenkakol cos mi sie wydaje ze to dzidzia poczkeaj kilka dni i zrob drugi test

magdalenkakol - witaj! trzymam kciuki, ja jestem 7 dni o owulacji, ale nawet nie myślę o teście, nie chcę się "nakręcać" obiecasłam to sobie. Też dziwnie się czuję, ale wypieram z siebie myśli, że to "fasolka", wystarczy że mój mąż mi ciągle gada, że coś mu się wydaje, że..... A ja wolę się miło zaskoczyć, niż przykro rozczarować.......

reklama
cześć dziewczynki :) kupiłam drugi test, zrobię go za jakąś godzinkę może trochę więcej - jak mi się siku zachce ;) i mam nadzieję ze ponownie zobaczę II kreski... dam znać oczywiście jak poszło :)

trzymam kciuki za te co się starają :) jestem z Wami myślami... :)

acha, mam pytanie - czy wiecie w którym tygodniu ginekolog jest w stanie potwierdzić ciążę? ale nie badaniem usg tylko takim normalnym?

Do góry