reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko witaj po przerwie :)
Rusałko, ale fajnie że masz miejsce gdzie możez odpocząć :)
magdalenakol wszystko będzie dobrze nie dostaniesz okresu, bo fasolka już jest ;)  Nie wszystkie ciężarne mają objawy, dolegliwości, jest to indywidualna sprawa. Nie ma 2 takich samych ciąż :)

Pewnie masz racje Iliankoale ja wszystko porownuje do pierwszej ciazy .I to bylo zupelnie inaczej . Fakt, ze to byla taka mala wpadka juz po slubie . Jednak jak teraz patrze to dobrze sie stalo bo nie wiem czy zdecydowalibysmy sie na dziecko.A teraz corcia ma prawie 6 lat i myslimy o drugim.

Witajcie :) U mnie bez zmian - chyba przesunę suwaczek. Kupiłam 2 testy - jeden z nich jest dużo dokładniejszy od innych (wykrywa HCG od 10mlU/ml) i już bardzo mnie korci. Postaram się wytrzymać do rana. Ale głowy nie daję ;)
A jakichkolwiek objawów nadal ZERO. Hmm...

Magdalenkakol-my też sie staramy o drugiego bobaska a nasza pierwsza pocieszka ma już 5 lat-starania nasze trwają już pół roku ale wierzę ,że już niedługo się uda -bo przecież musi sie udać nie widzę inaczej ;D

Majka76 , to plamienie 10 dni po owu mogło byc spowodowane np. implantacja zarodka :) :) :) :) :)
zalezy ile trwało. dłuższe, kilkudniowe plamienia moga byc objawem stanów zapalnych.

nie pamiętam w którym watku padło pytania odnosnie norm badań laboratoryjnych (konkretnie chodziło o hormony). odpowiedż podaje tutaj w postaci bdb stronki:
http://www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/progesteron.htm

Elżbietko, dziękuję za odpowiedź, a te plamienia trwały kilkanaście minut, zauważyłam je dwa razy w ciągu godziny i to było wszystko, później aż do dzisiaj (14 dpo) nic

reklama
Do góry