reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wytrzymałam malinko, ale niewiele to dało :( Nie wiem, co się dzieje... Lekko gniecie mnie podbrzusze - bardziej jajniki ale nic więcej. @ nie ma, I jest :( O co chodzi? :(

Elżbietka i Lana dziękuję bardzo. Dzisiaj powinnam dostać miesiączkę ale jeszcze nie zawitała, tempka na stałym podwyższonym poziomie. Czekam do soboty, może po prostu cykl mi się wydłużył

witam dziewczyny,
3 dzien z rzedu piersi szaleją. brodawki to mi chyba odelcą. 18 dzien cyklu. temperatura 37, lub kreske mniej. any. nie chce sobie robic nadziei, ale nie pamietam, zeby mnie sutki tez ostatnio bolały. no i nie pamietam, zeby tak wczesnie zaczynaly bolec piersi. bo jak maja mnie tak bolec jeszcze przez te 10 dni to zwariuje chyba. oczywiscie, jesli to fasolka, to moge wariowac te 9 miesiecy :laugh:

ESIU, no własnie, moze troszke za wczesnie, mzoe owu ci sie troszke przesunęłą i z ted ten wynik???

ania-n , oj to trzymaj sie kochana, i wariuj przez te 9 najpiękniejszych miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czekamy na pozytywny test!!!!!

Rany ale mnie tutaj daaawno nie było !!! Postaram się nadrobić zaległości w najbliższym czasie, choć ostatnio u mnie z czasem ciężko :(

Małgosiu strasznie mi przykro Kochana :( napewno Ci jest ciężko, ale zobaczysz że wkrótce się wszystko ułoży na dobre !!! Napewno będziesz mieć dzidziusia, znam kilka dziewczyn które poroniło i większość z nich ma dwoje, troje dzieci obecnie, więc o to się nie martw !!! Teraz wracaj do zdrowia, i najważniejsze nie poddawaj się bo naprawdę nie wolno Ci Kochana :-* Choć teraz Ci jest pod górke, czego z całeo serduszka wspołczuję, to zobaczysz że czas naprawdę leczy rany. Napewno będziesz szczęśliwą mamusią ani się nie zdąrzysz obejrzeć. Życzę Ci straaasznie dużo zdrówka i wiary, bo ona czyni cuda !!!

Dziewczyny wybaczcie, bo wiem że to nie miejsce na takie rzeczy, ale...
Elżbietko przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje z okazji rocznicy ślubu, życzę Wam obojgu Kochana Elżbietko aby każdy dzień razem był piękniejszy od poprzedniego, aby każda chwila razem była niezapomniana, abyście zawsze żyli w miłości nieskończonej i bezgranicznej, a los uśmiechał się do Was każdego dnia piękniej :) No i oczywiście życzę Wam z całeeeeeeeeeeego serducha abyście jak najszybciej zostali szczęśliwymi rodzicami :-* STO LAT :-*

Już sama nie wiem... To dopiero 5 cykl po odstawieniu tabletek - do tej pory najdłuższy miał 34 dni (ale to był pierwszy po tabletkach - zawsze jest dłuższy). Następne 31,32 i 30. A ten już 36. Niestety, normalnie też nie mam żadnych objawów zbliżającej się @, więc ich brak nic mi nie mówi.
Ostatnie przytulanko było 5-6.08 (oj, żadko się widujemy :(). Czyli test już powinien coś wykazać...
Zaczynam się męczyć i niepokoić... A moja gin właśnie zaczęła urlop...
Co o tym myślicie?
(Dzięki za odpowiedzi malinko i Elżbietko :) )

reklama
Do góry