Rany ale mnie tutaj daaawno nie było !!! Postaram się nadrobić zaległości w najbliższym czasie, choć ostatnio u mnie z czasem ciężko
Małgosiu strasznie mi przykro Kochana

napewno Ci jest ciężko, ale zobaczysz że wkrótce się wszystko ułoży na dobre !!! Napewno będziesz mieć dzidziusia, znam kilka dziewczyn które poroniło i większość z nich ma dwoje, troje dzieci obecnie, więc o to się nie martw !!! Teraz wracaj do zdrowia, i najważniejsze nie poddawaj się bo naprawdę nie wolno Ci Kochana :-* Choć teraz Ci jest pod górke, czego z całeo serduszka wspołczuję, to zobaczysz że czas naprawdę leczy rany. Napewno będziesz szczęśliwą mamusią ani się nie zdąrzysz obejrzeć. Życzę Ci straaasznie dużo zdrówka i wiary, bo ona czyni cuda !!!
Dziewczyny wybaczcie, bo wiem że to nie miejsce na takie rzeczy, ale...
Elżbietko przyjmij moje najserdeczniejsze gratulacje z okazji rocznicy ślubu, życzę Wam obojgu Kochana Elżbietko aby każdy dzień razem był piękniejszy od poprzedniego, aby każda chwila razem była niezapomniana, abyście zawsze żyli w miłości nieskończonej i bezgranicznej, a los uśmiechał się do Was każdego dnia piękniej

No i oczywiście życzę Wam z całeeeeeeeeeeego serducha abyście jak najszybciej zostali szczęśliwymi rodzicami :-* STO LAT :-*