reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Esia ja tez przytulanko mialam 6-7 08 i tez tescik nic nie wykazal.Mysle ze te testy to nie sa takie czule jak je opisuja. Nie martw sie wszystko bedzie o.k.

reklama
Asmodis, ja już sama nie wiem... Przecież jeśli to fasolka, to po 13 dniach hormon powinien już być? A może zdarza się, że w mierzalnym stężeniu pojawia się później? Bo ja już głupieję...
Magdalenkakol - ja jakoś wcześniej zawsze wierzyłam testom - ale teraz to już chyba przestaję :/

"Większość domowych testów ciążowych daje wiarygodne wyniki jeśli zostaną przeprowadzone po czasie, w którym powinna pojawić się ostatnia miesiączka. Zdarzają się jednak wyniki nieprawdziwe. Wiele kobiet twierdzi, że otrzymywały negatywne wyniki testu przez kilka tygodni od czasu, kiedy przestały miesiączkować, mimo że “wiedziały”, że są w ciąży (i miały rację)."
znalazlom cos takiego na onet.niemowle.oby sie sprawdzilo w naszych przypadkach.

Dziękuję za pocieszenie :) Kochana jesteś :-*
To MUSI być TO - bo ja już nie mogę bardziej przedłużyć suwaczka - ten mój ma w opcjach "tylko" 37 dni... ;)

reklama
Do góry