reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
amalfi dopiero pierwszy kubek kasiek wypila:) ja mam dopiero dostać w swoje szpony zamóiony koktail
wiesz jestesmy na dukanie od dzis:D

amalfi kochanie nie denerwuj sie:* przykro mi bardzo:* im wiecej sexu tym lepiej :*

Ostatnia edycja:
Nie chce!!! Nienawidze diet!!!! Probowalam byc na wysokobialkowej, ale ja mam takie rewolucje po proteinach ze szok!! Wy tez pewnie bedziecie miec. Moj teraz ma diete i mu wspolczuje. Ja za 4tyg lece do polski i tam schudne bez problemu, bo nie bede miala czasu jesc heheheh

lece spac, bo jutro kolejny ciezki dzien....
buziaki laseczki

a slyszalam,z e na dukanie po paru dniach jest kryzys, na razie jest ok, zobaczymy co dalej ;-)

amalfi, a dlaczego z takim przekonaniem twierdzisz, że Agusia nie miała owu? Nie wiem czy znasz zasady NPR. Nie ma tam reguły, że 8 dc to za wcześnie na owu. Owulacja jest ZAZWYCZAJ (co nei znaczy, że zawsze) przed wzrostem temperatury. Aga już 3 wyższe miała i to wystarczy, żeby na 99% potwierdzić owu. Fakt, wczorajszy spadek jest dziwny, ale temp nie spadla pod linię, więc nie ma co panikować.

nie wiem...:(

niby mam te skurcz ale raz sa silne raz slabsze i sama niew eim co robic
tata mowi zeby jeszcze poczekac
moze to tylko takie narazie... moze to jeszcze nie te porodowe...
eh zbyt skomplikowane to

reklama
Do góry