reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
amalfi, a dlaczego z takim przekonaniem twierdzisz, że Agusia nie miała owu? Nie wiem czy znasz zasady NPR. Nie ma tam reguły, że 8 dc to za wcześnie na owu. Owulacja jest ZAZWYCZAJ (co nei znaczy, że zawsze) przed wzrostem temperatury. Aga już 3 wyższe miała i to wystarczy, żeby na 99% potwierdzić owu. Fakt, wczorajszy spadek jest dziwny, ale temp nie spadla pod linię, więc nie ma co panikować.
Poniewaz w 8dc miala spadek a ja prowadze wykres i co miesiac mam monitoring i cykle mam 27dniowe i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie miec owulacji w 8dc pecherzyk nawet stymulowane nie rosnie tak szybko, chociaz ja mialam w 7dc calkiem spory bo na 20mm a wczoraj mialam 15dc i nadal mialam pecherzyk niepekniety, mowie co widze z wlasnego doswiadczenia, agusia w zeszlych cyklach w ogole nie miala owulki wiec jakim cudem nagle mialaby miec w 8dc. Poza tym wyjasni sie wszystko jak zacznie leczenie w nastepnym i skoczy na monitoring

amalfi, to że Ty nie miałaś nigdy w 8 dc, to nie znaczy, że Aga nie może mieć :) poza tym, jak miała do tej pory dziwne cykle, to ten też może być dziwny

Hej laski!
Widzę, że ostatnio kiepski ruch u nas?
Kamia jak samopoczucie i no i jak sesja Ci poszła?
Martusia wyzdrowiałaś już, czy nadal Cię męczy biedaku? Buziaczki cieplutkie.
Kahaka miło Cię znów tu widzieć. Tulę gorąco.

A ja pochwalę się troszkę, w piątek byliśmy na usg - niestety nasz maluszek ma ADHD i nie wiemy kim jest. Nawet buźki nie chciał nam pokazać tak się wiercił. Ale najważniejsze że prawidłowo się rozwija i rośnie.

veronika jestes?

blond ale ADHD ma stwierdzone na jakiej podstawie? przeciesz ADHD to nadpobudliwość psyho-somatyczna wiec jak mozna ja stwierdzic w brzuszku? a co do płci to sie ciesz bedziesz miala niespodzianke ja juz nie wierze w to stwierdzanie płci bo kacper mial byc niby dziewczynka.... lepiej kupowac wszystko unisex;) :* a dzidzie nazywac skarbem albo słoneczkiem:)
ja chcialam wiedziec zeby wiedziec jak sie zwracac do dzidzi i dziecko "krzywdzilam" przez 6 mies;)

Ostatnia edycja:
Mamaffia z tym ADHD to ja się śmieje, bo strasznie się wierci i mnie kopie, generalnie nie daje mi o sobie cały czas zapomnieć. Podczas usg też całe chodziło i nawet lekarz stwierdził że dawno takiego wiercipiętka nie widział.

reklama
Do góry