bellabella
Fanka BB :)
witam wszystkie:-)veronica trzymam kciuki :-)ja ide do gina.trzymajcie za mnie kciuki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poniewaz w 8dc miala spadek a ja prowadze wykres i co miesiac mam monitoring i cykle mam 27dniowe i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie miec owulacji w 8dc pecherzyk nawet stymulowane nie rosnie tak szybko, chociaz ja mialam w 7dc calkiem spory bo na 20mm a wczoraj mialam 15dc i nadal mialam pecherzyk niepekniety, mowie co widze z wlasnego doswiadczenia, agusia w zeszlych cyklach w ogole nie miala owulki wiec jakim cudem nagle mialaby miec w 8dc. Poza tym wyjasni sie wszystko jak zacznie leczenie w nastepnym i skoczy na monitoringamalfi, a dlaczego z takim przekonaniem twierdzisz, że Agusia nie miała owu? Nie wiem czy znasz zasady NPR. Nie ma tam reguły, że 8 dc to za wcześnie na owu. Owulacja jest ZAZWYCZAJ (co nei znaczy, że zawsze) przed wzrostem temperatury. Aga już 3 wyższe miała i to wystarczy, żeby na 99% potwierdzić owu. Fakt, wczorajszy spadek jest dziwny, ale temp nie spadla pod linię, więc nie ma co panikować.