reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Veronica
przede wszystkim nie bierz nospy bo nie wolno,pomoże zimny oklad na brzuch. w macicy po porodzie jest rana po łożysku i ona musi się zagoić z tad krwawienie i skrzepki. Z dnia na dzień dolegliwości ustepuja a w czasie karmienia bardziej boli bo wydziela sie wiecej oksytocyny własnie w celu obkurczania macicy.Dopóki nie masz goraczki,krew nie ma dziwnego zapachu,i brzuch baardzo nie boli nic złego sie nie dzieje.Po 2-3 tygodniach od porodu jest dużo lepiej,duzo odpoczywaj.

My nadal kwitniemy w szpitalu...

nie wiedzialam ze nie mozna brac nospy...
tak wgle to juz u mnie lepiej. narazie mnie nic nie boli od dwocch dni. zobaczymy co bedzie dalej.

a moj maluszek jaki dzis spokojny od rana wgle nie plakal jeszcze.
wlasnie robie mu sesje zdjeciowa :-D

Veronica przepraszam, ze sie tu wtrace, ale widze, ze pojawilas sie po paru dniach nieobecnosci a to znaczy tylko jedno: masz juz babla obok siebie:-D sliczniusi ten Twoj syncio, gratulacje mamusiu!

a nom jest ze mna od tygodnia;d;d
ciesze sie ze juz urodzilam :))
jejku nie moge sie napatrzec na mojego maluszka:)
lekarze przydodzili do mnie w szpitalu zeby malego ogladac xD

hah dobra to wstawie kilka zdjec z dzisiaj:D

iggl1u.jpg
f2ogu9.jpg
sw94t4.jpg

to sa te ladniejsze :-D

Ostatnia edycja:
wrazenia z porodu?
co tu mowic... szczerze mowiac najgorsze byly skurcze... jak bylo juz 70 % to myslalam ze nie wytrzymam...krzyczlalam jak glupia:-D az lekatze przychodzili zobaczyc czemu tak kraycze xD bo podczas samego porodu nie krzyczalam wgle...tylko ciezko oddychalam i parlam jak glupia. tak sie kupilam na tym parciu ze po 15 minutach bylo po wszystkim :-D

reklama
oh on jest mistrzem od robienia min :)
a jaki jest ciekawski ! co wejde z nim do innego pokoju to kazdy przedmiot uwaznie oglada:-D
no i strasznie nie lubi mojej mamy :-D a ze mnie sie sieje jak do niego podchodze :-D

Do góry