Cześć kochane. Ja dzisiaj mam trochę dołek znowu... Temperaturka mi dziś spadła z 37 do 36.6 i kompletnie nie wiem czemu! Cały czas biorę duphaston. Myślałam, że on podtrzymuje progesteron a jak jest podwyższony progesteron to i tempka wyżasz... :
A Wczoraj pod wieczór miałam temperaturę 37.6. ??? No nic już nie rozumiem... pewnie dzidzi nie ma 
reklama
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Ines skarbie nie popadaj w paranoję !! Wszystko jest w porząsiu głowa do góry i przyciągaj dobre myśli do siebie bo one zaś przyciągają fasolkę!!!!! A wczoraj było bardzo zimno i pewnie sie troszkę wychłodziłaś. Uśmiech :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ines-musisz wierzyc, ze się udało i masz w sobie swoja upragnioną fasolinkę! Do temp podchodz sceptycznie..ja w poprzednim cyklu mierzyłam-mialam cały czas podwyższona a @ przyszła..wiec ..a przeziębiona nie byłam...Wobec tego spadek wcale też nie musi oznaczac braku ciaży. Wierzę, ze sie udało!Ines jestem z Tobą!
A
Agnezzz
Gość
Rusalka pisze:Agutek, a moze tak już sobie troszkę popróbowac..(potrenowac
..a noż jakaś wpadeczka?
;D :
![]()
Rusalko, kusząca propozycja
Ines - główka do góry, nie sugeruj się tą temperaturką bo to jest metoda baaardzo zawodna ...musi być dobrze!!!
Magdalenko- Ty ta na pewno w 100 % zafasolkowałaś tak czuję a przeczucia mnie nie mylą
madziujka- wszystko mi tutaj wskazuje że podasz sobie wkrótce "łapiki" z magdalenką a może i ze mna i zafasolkujemy hihihi- ja w to mocno wierzę!!!
Poz
drowienia dla wszystkich
Magdalenko- Ty ta na pewno w 100 % zafasolkowałaś tak czuję a przeczucia mnie nie mylą
madziujka- wszystko mi tutaj wskazuje że podasz sobie wkrótce "łapiki" z magdalenką a może i ze mna i zafasolkujemy hihihi- ja w to mocno wierzę!!!
Poz
I ja Was witam w ten zimy ale słoneczny dzień. Dzięki za słowa otuchy jesteście super, mam nadzieję że macie rację, ale chyba tak bo @ nadal nie ma już dwa ygodnie po terminie, i wógóle mdłości, nudności, biust wielki jak u Pameli Anderson i tak ogólnie źle więc to musi być moja fasolinka tylko pewnie malutka sie urodzi
A
Agnezzz
Gość
Mazurek, na pewno będzie wszystko dobrze a dzidzia będzie dobrych rozmiarów. W końcu ma jeszcze całe 35 tygodni, żeby urosnąć na dużego człowieczka ;D
reklama
Nemezis
Fanka BB :)
Mazurek nawet tak nie myśl! To że baba ma przestarzały sprzęt i może do tego wadę wzroku, to nie znaczy że coś jest nie tak!!!! Natura sobie poradzi i maluszek na pewno urodzi się jak trzeba!!!!!! Pozdrawiam!
Ines Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!! Głowa do góry! Pozdrów ode mnie swojego arcycudownego kociaka!! ;D
Magdalenkakol i Madziujka ale fasolkami pachnie aż tu do Białegostoku dociera
Nie mogę się doczekać waszych II ;D ;D
Ines Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!! Głowa do góry! Pozdrów ode mnie swojego arcycudownego kociaka!! ;D
Magdalenkakol i Madziujka ale fasolkami pachnie aż tu do Białegostoku dociera