• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lilith nawet nie wiesz jak się ucieszyłam na widok zdjęcia - przepiękne maleńtwo i jakie ogromne :) nareszcie co pozytywnego. Lilith Ty dbaj o Was i niech wszystko wkoło Was rozpieszczają :) przecudowny widok

Liszka witaj serdecznie na forum. Nadi ja chyba się z Toba już witałam, ale nie zaszkodzi powtórzyć :)

Sol nie martw się wszystko kiedyś każdej z nas się ułoży potrzeba tylko czasu :)

reklama
popatrzcie troszke przerobilam ale jak sie przyjrzy to cudnie widac!nawet moze sie wydac ze rysy noska oczek itd widac:) niesamowite!

usg4aasliczne5tt.jpg

Lilith tak fajnie już u Ciebie widać Twoje Dziciątko - zazdroszczę Ci , że to już prawie 10 tc , ja daleko jestem w tyle zaczynam 5 tc i dopiero 13-10 wybieram się do lekarza...Jak myślisz jest wówczas szansa " coś" podpatrzyć? A serduszko kiedy zaczyna bić? Pozdrwiam ;)

Ola serduszko to roznie....niby w 5.5 tygodniu bije ale roznie to widac!ja widzialam dopiero teraz w 9 tygodniu :)bo wczesniej niebylo fasolki widac tylko pecherzyk sam:)
niechce mi sie wyliczac ale jak ty dokladnie masz teraz? 4 tydzien i ile dni?chodzi mi o suwaczek:)

to sluchaj to sie liczy tak: jak masz 4 tyg i iles dni to juz jest 5 tydzien!!!bo skonczylas juz 4 tydzien i leca dni kolejnego tygodnia czyli 5!! i za niedlugo zaczynasz 6 tydzien! tak wiec na usg bedziesz jak dzidzia bedzie troszke starsza niz myslisz!:)bo jakos7/8 tydzien:)

w mamach podalam fajna stronke tylko teraz sie cos wiesza i niemoge zajrzec...bo policzylabym ci dokladnie jak to wypada:) ale wiesz lepiej sie nie nastawiac bo moja fasolka i tak byla mniejsza niz powinna byc!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry