reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wchodze forum, patrze i co widze ?? Rusalka ma suwaczek ciazowy....hihi moje gratulacje, ale super.
To na kiedy termin? Na czerwiec? To ci zrzadzenie losu, mowilas ze czerwiec sobie odpuszczasz bo obrona, a tu wlasnie wtedy fasolka wyskoczyla. ;D
Kurcze, lece na forum dalej moze gdzies cos wiecej opisalas?? ;P

reklama
Jeszcze raz ślicznie, ślicznie Wam dziekuję:)
ano Agutku..miałam odpuscić ten miesiać( w planach wogóle to mial być październik wogóle starania:)..popróbowaliśmy wczęsniej..i jakoś nie wyszło- wyjazdy..choroba..i pomyślalam ze pewnie i teraz sie nie uda..wiec sie nie zabezpieczaliśmy..no i ..Jestem w ciaży:)-dziś to non stop do siebie powtarzam, bo wciaz nie wierzę:):):)..bardzo jestesmy szczęśliwi..teramin niewazny:)..a obbronię sie , albo wczęsniej albo poźniej -po porodzie:)..cóż..dzidzia zdecydowala za nas:)
Jeśli chodzi o kłucie..INES:)..badz dobrej myśli..mnie własnie tak potwornie mocno kłul prawy jajnik..aż noga mnie cała bolała(pisalam tu)..i też bałam sie wierzyć, ba..myślec o tym, ze to moze sie zagnieżdzac moja kruszynka..a jednak:)?..wie i Tobie tego życzę!!!!

Powiem ci Rusalko,ze ja przerzywalam podobne bolesci,teraz to juz wiem,ze to byla fasolka,ktora pewnie sie przeciskala,przez jajowody,bol straszny i moja pierwsza mysli to byla,na pewno sie zagniezdzila nie tam gdzie trzeba,ale lekarz mnie uspokoil,ze to nie to i chwal bogu :)
A dzidzi wspaniale ze was zaskoczyla,wybrala sobie skomlikowany czas,ale bedzie dobzre poradzisz sobie na pewno,zycze jak naj ;D

RUSALKO! Dziekuje za wsparcie no i OLBRZYMIE GRATULACJE!!! Trzymaj sie cieplo!!! jesli chodzi o moj dzien cyklu to juz sama nie wiem slowo jak ostatnio pisalam wszystko mi sie pomieszalo ale okres napewno powinien juz byc. Kluja mnie jajniki na przemian i pobolewa cale podbrzusze. Jak w nastepny poniedzialek @ nie bedzie robie jeszcze jeden test. A tak wogole to zaczynam sie martwic czy cosik mi sie tam niedobrego nieporobilo. Tymczasem trzymam kciuki za was wszystkie, jestescie kochane!!! :-*

Dziewczyny - jesli chodzi o pierwsze objawy u mnie było tak - od razu po owulacji - z 1-2 dni po, silne bóle w krzyżu i takie mrowienie w brzuchu jak na miesiączke - trochę słabsze ale dość długo trwające. Tak było z tydzień albo i dłużej. Oczywiście temperatura przed spodziewana miesiączką nie spadła - u mnie ten wyższy poziom to było 36,7-36,9 rano a przed owulacją mam 36,2-36,3. Poza tym bardzo szybko zaczęło mi się paskudnie odbijać...ciężko było nad tym zapanować. Piersi zaczęły tak wyraźnie boleć i po trochu rosnąć ok terminu @. Teraz mam podobne objawy tyle że trochę rzadziej, tylko piersi bolą i rosną bez przerwy. No i mdli, tak nie ciągle i nie codziennie ale dziś w pracy to już mnie mocno muliło. Poza tym jestem śpiąca ... w nocy spałam bardzo źle - nigdy wcześniej tak nie miałam, teraz zaczyna być lepiej, jestem tak zmęczona że nawet ból piersi mnie nie budzi :) , a zdarzało się że budził. Siusiam dość często - ale to miałam zawsze więc u mnie nie było to szczególnie diagnostyczne. Co jeszcze - zmienne nastroje (jakoś bardziej zauważa to mój mąż niż ja), zmienne apetyt - albo całkowita niechęć do jedzenia alnbo jakieś napady głodu.

Hmmm dostalam dzisiaj @!!! Tylko ze jest jakis inny troche taki sabiutki??? ciekawe jak bedzie jutro moze sie troche jeszcze rozkreci hihihi ale wyraznie jest cosik nie tak...!

reklama
A moj niedobry maz uwaza ze jak bede sie starac to nic z tego nie wyjdzie i trzeba wyluzowac :mad: wiec jak chce probowac jakiejs specjalnej pozycji czy polezec z nogami do gory to mowi mi zebym nie cudowala bo to bez sensu :mad: :mad: :mad:

Do góry