reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lana oj możemy sobie ręcę podać mnie też @ trzyma do tego
biegunka i wymioty po południu ide do lekarza co to za paskudztwo?
ale nie damy sie trzeba szybko zdrowieć i do dzieła! ;D

reklama
Cześć Izabela83, Witam Cię serdecznie!!! Ja też jeste tu nowa i dosyć długo sie nie
odzywałam bo miałam, a właściwie wciąż mam MEGA doła!! Z dzidzi u mnie w tym miesiącu tez chyba nici bo obydwoje z mężem jesteśmy chorzy i bierzemy antybiotyki :( Wogóle jakos tak nic mi sie nie układa :(
KOCHANA RUSAŁKO WIELKIE I PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!! BARDZO SIE CIESZE TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!

AeczkaK dzięki za słowa otuchy!!! Mam nadzieje że jakoś mi sie to wszystko poukłada i będzie dobrze! A przede w :)szystkim będzie fasolka

Liszka Ty się kuruj, leż, wypoczywaj, pij sok z malin i o nich cię nie martw. NApewno wszystko się ułoży i będzie dobrze- tak mówi moja mama i zawsze jak to powie wszystko się układa.
To może ja też mam ten dar dziedzicznie> ;) ;)

Cześć dziewczyny. Jutro idę do gin na pierwszą wizytę. Powiedzcie mi że wszystko będzie dobrze bo OKROPNIE się denerwuję. Szok

O, i jest odpowiedź na moje pytanie z innego wątku :) Nemezis, oczywiście, że wszystko będzie dobrze :) Jesteś szczęśliwą mamusią cudnego, na razie nieco kijankowatego ;), Skarbeńka :) Nie martw się niczym, tylko ciesz tym cudem :)

Esia nie chce mi się aż wierzyć, że noszę w sobie maleństwo. Nie mogę się doczekać aż zobaczę coś malutkiego na USG. Chcę sie na razie tylko dowiedzieć czy jest dobrze zaimplantowane i czy wielkość jest w normie. Za jakiś tydzień lub dwa już powinno bić malutkie jednokomorowe serduszko.

reklama
Na pewno wszystko jest w porządku :) Ale to świetnie brzmi "zacznie bić serduszko" :) Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz uwierzyć - to tak niewyobrażalny cud, że nie da się go pojąć. Wspaniała łaska - z resztą, nie bez powodu Twój stan określa się jako BŁOGOSŁAWIONY :) Ależ to piękne... To musi być niesamowite uczucie, zobaczyć po raz pierwszy swoje Maleństwo na monitorze i próbować zrozumieć, że to jest we mnie... Aż się wzruszyłam :)

Do góry