reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Naturalnie!!!!!!! Ich nie można nie kochać. Są takie male, biedne i kruche i tak strasznie walczą o każdy oddech i każde uderzenie serca. Dla nich dożycie nowego poranka to na prawdę ciężka bitwa. Pozdrowię je od was dziewczynki! I powiem że już niedługo, jeszcze chwilkę muszą powalczyć i już będą w ramionach mamusi! Do jutra!!!!!!!!

reklama
Nemezis życzę Ci żeby Kruszynka rosła rosła i mocno sie Ciebie trzymała ale tylko do czerwca.
Potem dasz jej (jemu) trochę swobody!!!!!
Daj znać jak u gina- jak implantacja.

No i czytaj dużo z neonatologii- nie będziesz zdana na neonatologa i położna!!! :laugh:

Zadam teraz pytanie do ciezarowek (zwlaszcza tych ,ktore zafasolkowaly ostatnio). Czy czulyscie cos zanim zrobilyscie tescik?Mialyscie jakies objawy albo przeczucie ??? ??? ??? ??? ??? dajcie znac

Hej! U gina ok. Jeszcze za wcześnie na USG - mam termin na następny piątek (nie wiem jak dotrzymam!!!!!!!!) ale zbadał mnie i macica ciążowo rozpulchniona, ciąża nie jajowodowa - pierwsza dobra nowina, poza tym dał ulotki. Wszystko wyjaśnił przez godzinę. Polecił na razie brać po 1/2 tabl. No-Spy Forte, ponoć ma super działanie, bo pomaga rozkurczać się macicy i rosnąć i poprawia jej ukrwienie. Tak więc chroni przed utratą ciąży. Powiedział że na jego oko to wszystko będzie dobrze. Jestem dobrej myśli. Maluszek też ;D

reklama
Nemezis bardzo się cieszę. Ogólnie czekanie jest męczące i zawsze na coś czekamy :( Ty na wizytę u gina my tutaj na dzidzie. Mam nadzieję, że już bliski początek kolejki :)

Do góry