reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam :)

Czuje sie jakby ktos mnie przemielil przez maszynke ... buuuu.... taka jakas poskrecana wstalam dzisiaj rano .... i na nic nie mam ochoty , a tu do pracy trzeba .... ja chce juz urlop :( a to mozliwe dopiero za 2 miesiace ...eHhh...

Milego dnia dziewczeta :)

Pozdrawiam :-* i do uslyszenia :)

reklama
MoniQa, ja też odliczam dni do urlopu. Mi został jeszcze miesiąc - o ile szef mi da w tym terminie co chcę, jak nie to się wścieknę :D

Miłego dnia!

Agnezzz ja zeby moc jechac w tym terminie co chce jechac , musialam juz w styczniu sobie zaklepac :D ..... i zostalo jeszcze miesiac i 22 dni :D i sie bede "byczyc" ;D

Elzbietko to nic innego ne pozostaje mi jak zyczyc Ci spelnienia tego najwazniejszego marzenia :) .... niom i oczywiscie superowego wypoczynku na Majorce :) ..... ja urlop zaczynam 23 lipca , ale spedzam go w mojej ulubionej (od zeszlego roku :D ) miejscowosci - Rowy ... niestety nie moge pozwolic sobie na dalsze wypady, skuli psa , ktory jezdzi wszedzie z nami - pies podroznik ;) a nawet suczka podrozniczka :D

Elżbietko i ta i ta obcja jest wysmienita .... aczkolwiek pierwsza masz racje jest bardziej wysmienita :) wiec do dziela moja droga .. nie siedziec na forum tylko przytulac sie z mezem :p

mój mężus zajęty mocno, a jutro wyjeżdza do Gdańska i zostaje sama, ale dzisiaj mu nie odpusze ;D
zaraz nakarmimy sie truskaweczkami ze smietanka i do łóżeczka przytulac sie. skoro @ tak szybko poszła, to trzeb akorzystac :D

reklama
mmm..Majorka..truskaweczki..fasolka...echh..pech..Narazie to sobie mogę, na chwilę obecną pomarzyc....wakacji narazie nie widać na horyzoncie..truskawek nie mam..maż w delegacji....ale co tam:)..Wakacje na pewno beda..jak ostatnio spntanicznie wyladowaliśmy w Egipcie..Truskawki jutro kupię!!!!!:):)..maz dzis w nocy wraca(poczekam na niego:)..a i wówczas będa sznse na faslkę..jak cześciej przy mnie bedzie..(POCIESZAM SIĘ DZIEWCZYNY:)!!!SAMA SOBIE TLUMACZE MOJE BRAKI..;)

Do góry