wiki.25
mama kochanych brojków
monika3 joas ma racje poloz sie i odpocznij najlepiej ci to zrobi oszczedzaj sie...a kiedy mezulek wraca??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joaś pisze:Monika3 a moze jakis inny gin? Czy masz do niej bezgraniczne ufanie? Bo jak tak, to poloz sie z herbatka, jakas wesola ksiazka lub cos obejrzyj optymistycznego. Brak mezulka boku zawsze doskwiera, zawsze.
Agutku - trzymaj się!! Niech ta @ szybko minie!!
A z tym termoforem... nie mam pewnośći czy to dobry sposób... Masz obfitą @ ? Bo jeśli tak to uważaj. Ogrzewanie może znacznie zwiększyć krwawienie prowadząc aż do krwotoku. Uważaj więc Agutku!!!!
Weszłam na bb tylko na chwilkę żeby Was poinformować że rano z dusza na ramieniu poszłam do łazienki - a tam czyściutko, żadnych plamień...
Mam nadzieję że tak się utrzyma... Dzisiaj cały dzień odpoczywamy z moją fasolką...