reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mihir, dokładnie wiem o czym mówisz. Moje plecy ciągle dają o sobie znać, najpierw tylko wieczorem i wtedy oznaczało to, że dość uczenia się i poza spać (senność to inna sprawa..;)), ale teraz to juz od rana moje plecy przypominają mi o swojej obecności. Na szczęście moje piersi reagują troszkę inaczej, bo moje nie tyle boją, co ciągle chcą głaskania, drapania i szczypania:) Z tym siusianiem to już lekka przasada, dziś musiałam wyjść z wykładu, a zważywszy że było na nim kilka osób+profesor, to nie mogę powiedzieć, że pozostałam niezauważona;-P A jeśli chodzi o cerę to właśnie dziś rano przywitały mnie 2 dorodne niespodzianki na brodzie, tych mniejszych na czole nie licze;P
Tatuś mojego maleństwa niestety nadal delektuje się nowiną i nadal nie mogę z nim dojść do ładu:(

Mam pytanko. Czy podwyższona temperatura piersi też ma coś wspólnego z ciążą?

reklama
hej, dziewczynki...

tak sie wsluchuje w swoj organizm, ze az strach bierze...
powiedzcie, czy to jakis zly objaw, ze boli mnie lewy jajnik - tak kluje wieczorami od czasu do czasu, ale dosc mocno jak juz, szczegolnie jak siedze-lub nogi mam podwiniete-lub jak sie smieje?.. Owu mialam z prawego.. i nie wiem, co czynic... tak chcialabym, zeby to byla dzidzia... tak baudzo :( mam tyle dziwnych objawow.. choc moze wymyslam.. :) no ale teraz sie martwie tym kluciem :( to jakis zly znak? czy nie?

neutrinko nie wiem gdzie ja to czytalam..ale pamietam..ze wlasnie rozgoraczkowane piersi zdarzaja sie dwa razy.Podczas tego gdy mala dziewczynka dojrzewa i rosna jej piersiatka i kiedys kobieta zachodzi w ciaze i struktura piersi sie rozrasta..:)

Aenye...ja pamietam ze kiedy mialam problemy z nerkami..to wlasnie bolaly mnie okolice jajnikow..i tez nie moglam sie smiac,i siedziec tak i w ogole..Teraz chyba nie masz sie jeszcze czym martwic..Jezeli sie bedzie przedluzac..powinnas chyba isc do lekarza bo z tym to nigdy zartow nie ma..

Hej! Pozdrowienia od mamusi wrześniowej :D .Pamiętam , że na początku ciąży ( kiedy jeszcze o tym nie wiedziałam , że jestem zafasolkowana) strasznie bolały mnie piersi.Zawsze przed okresem na kilka dni bolały mnie piersi ale to było tylko lekkie pobolewanie a tym razem był to bardzo mocny ból, taki że nie mogłam się nawet położyć na brzuchu.Ból nie ustępował po kilku dniach tak jak to było zwykle w przypadku zbliżającego się okresu.Nadal jeszcze pobolewają mnie piersi ale już dużo mniej niż na początku.Na razie jest wszystko ok z moją dzidzią i ja czuję się świetnie czego i Wam wszystkim serdecznie życzę.

Hej
Ostatnio moje jajniki się buntują:( Trochę się martwię:( Do tego mam problemy na uczelni, nie mogę się skupić i ta senność... Mój partner zniknął mi z horyzontu i aż dziwne, że wcale mi go nie brakuje... Nie wiem co się ze mną dzieje:( Mój spokój wystarczyłby dla połowy kuli ziemskiej...Mam wrażenie, że nic nie byłoby w stanie mnie wyprowadzić z równowagi, czy to robota hormonów?
Pozdrawiam

reklama
Witam dziewczynki! U mnie dokładnie tak jak Adasii! Strasznie bolaly mnie piersi na początku ciązy gdy jeszcze o tym nie wiedziałam. Zaczeło mi też byc niedobrze, szczegolnie wieczorami i wnocy:) Czulam, ze cos jest napewno nie tak! W 6 tyg ciązy zrobilam test i wyszedl pozytywny!!! Potem dopadło mnie zmęczenie, ciągle chciało mi się spac! A uczucie jak beczka juz minęło, ale tak wlasnie czulam sie przez pierwsze pare tygodni! Pozdrawiam!

Do góry