reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi i wsparcie :-) Z tym lekarzem to trochę mi nie po drodze... z jednej strony nie mam kiedy się do niego wybrać a z drugiej chciałabym iść do niego z moim partnerem a on jest w fazie przyzwyzcajania się, radości z dziecka i ogólnie jakoś nie można się teraz z nim nijak dogadać. Nawet nie mogę z nim porozmawiać i tym, że się boję poronienia :-( Eh....ci mężczyźni...
Tak bardzo chciałabym zobaczyć już mojego dzidziusia na ekranie :-)
Pozdrawiam :-)

aha...jeszcze cos...ciągle biegam do wc...jedna herbatka=jedna wizyta w wc ;-)

Elżbietko, no co Ty!!! Naprawdę??? ;-) Obys miała rację, kobieto, to Cię uświęcę... ;-)
A test już mam, od trzech tygodni... ;-) (przezorny zawsze ubezpieczony - albo nie, gdy chodzi o maluszka ;-) )

Neutrinka, no sama widzisz :) z tym siusianiem :) to najlepszy znak pod słońcem ;-) no chyba ze masz zapalenie pęcherza, ale chyba to nie to ;-)
A z tym twoim partnerem... to oni chyba wszyscy tak mają... ja z moim tez sie nie mogę w kwestii dziecka dogadać... w ogóle mnie nie rozumie - za grosz :) a jak zaczynam tłumaczyc, co i jak, to czuję się jak idiotka, bo mam wrażenie, że gadam do ściany, jakby go to nie interesowało, czy coś... a przecież niby nam obojgu zależy... nie wiem czasem, co o tym myśleć...
może dojrzeje niedługo :) jak mu teścik pokażę, o ile Elcia ma rację! :) Och, Elu, uwielbiam cię za tę mizerną nawet nadzieję :)

Piersi nadal są dziwne i nadal biegam do ubikacji, tak się cieszę:-) Nie cieszę się tylko, że zasypiam nad książkami zamiast się uczyć:-(

Sluchajcie..czy bole plecow..i miesni..i ogolna straszna cera sa objawami ciazy tez?Bo generalnie..to jak tak czytam wszedzie...to chyba tylko odciski nie sa spowodowane zafasolkowaniem:D Ale powaznie..bo nie moge usiedziec.. piersi to juz naprawde widac ze wieksze...i sutkiwszczely wojne.Haslo "nie dotkykaj bo wybuchne"...

Hihi Mihir w sumie to teraz wszystko mozesz brac jako objaw ciazy ;) .... a tak powaznie to ja mam tak jak Ty, co tylko mnie zaboli to odrazu zwalam to na ciążę  ;) .. a przeciez normalnie w swiecie moze Nas bolec np. kregoslup bo cos tam ;)  ... a co do piersi oj wiem o czym mowisz ... mnie to nawet juz przeszkadzaja jak leze ;)

dziewczynki mam nadzieje ze moje objawy to sa objawy ciazowe och jak bym chciala ..siusiam co chwile ...zmienila mi sie skora na rekach ..na twarzy...no i ta temp :)..a i moje bolacxe wlosy na glowe hihih :D obuy top bylo to :):D

reklama
Mihir kto ci powiedział ze odciski nie sa objawem ciazy??? a od ciągłego bieganai do wc to co?? mogą sie pojawic odciski!!
macanie piersi tez moze prowadzic do odcisków :)
i nie wspomne o trzymaniu kciuków, co tez moze powodowac powstawanie odcisków. to juz choroba babyboomowa :)
to wszystko jest ścisle związane z ciążą ;) :laugh:

Do góry