• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam
Może to głupie ale mam do was pytanko czy szyjka macicy wygląda po zaciążeniu tak samo jak przed @ . Już sie denerwuje że znów może nic niewyjść a czekać do poniedziałku to dla mnie za długo ;D ;D

Szyjka ma być mięciutka przede wszystkim przy zaciążeniu :) A podczas okresu jest raczej twarda... :)
Ale myśle, że to nie reguła i każda kobieta inaczej to jakoś odczuwa... :)

hmm, ja podczas okresu szyjke mam mięciutką i otwartą, wysoko raczej. a teraz to raz twarda raz średnio miękka, przeważnie zamknięta, czasami troszeńkę sie rozszczelnia. wysokośc, śednio wysoko.

słuchajcie a takie objawy jak powiekszenie pieris takie twardnienie i mdłości to dopiero po miesiacu od zaciążenia mogą sie pojawic (ale nie muszą)?
u mnie we wtorek 10 dni będzie mijac i bede robiła test ale tak zawczasu się pytam bo nie wiem czy musi minac jakis czas zeby poczuc jakiekolwiek dolegliwosci

Joasiu nikt nie powiedzial ze jakiekolwiek objawy dopiero po miesiacu musza sie pokazac ;) ... w poprzedniej ciazy wlasnie powiekszone piersi sklonily mnie do myslenia ze moze jednak sie udalo :) ... pare dni po owu zaczelo bolec mnie podbrzusze .. tak wiec trzymam kciuki i jak juz bedziesz wiedziec to dawaj nam znac :)

joasiah mnie od dnia owu zaczely bolec piersi, kilka dni później pojawily sie żyłki widoczne, i piersi zrobily sie twarda. poza tym zadnych objwów. a dzidzia jest :)

Hej witam ponownie. Okresu jak nie ma tak nie ma zrobiłam durgi tesh to 6 dniach jak mialam dostać okres i nadal nic nie wyszło.
Co to jest ba Beta która nibt mam zrobic i czy dalej ją mam robic . Pozdraawiam i dizeki za info. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry