Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Juz chyba wiem, przed chwią odebrałam wyniki hormonów mam podwyższony poziom prolaktyny i znacznie podwyzszony progesteron
elfa75a mierzyłaś sobie temperaturę ? bo chciałam się właściwie dopytać jak to jest. Jutro niby ma przyjść ta wredna @. A tempka z wczoraj to 37,2 a z dzisiaj to 37,1. co o tym sądisz/cie ?
![]()
zdesperowana ja tesz tak miałam tylko jeszcze @mi sie spuzniała 12 dni i testy negatywna a tu zaburzenia chormonalne mykaj do gin to wszystko sie wyjasni pozdrawiam ;-)czesc dziewczyny mam do was pytanie bala mnie piersi 1,5 tygodnia przez pierwsze dni byly nabrzmiale i bolaly nieustannie ale teraz sa normalne i tylko wieczorem pobolewaja mnie pod podpachami okres mi sie spoznia a testow zrobilam mase i zaden nie wykazal ciazy moze to jest wina zastrzyku anty koncepcyjnego ktory dziala 3 miesiace a ja go wzielam ponad 4 miesiace temu co o tym myslicie??????????