Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
radzę zrobić test , a jeżeli to nie fasolka to zrób badania hormonalne... trzymam kciuki by była fasolka!!!!No tak tylko, że ja dostałam okres normalnie jak co miesiąc i już jestem po okresie a te bóle piersi i głowy ciągle się nasilają...
jedyne co mogę ci poradzić to badanie krwi beta hcg będziesz wiedziała na 100 % lub idź do lekarza... trzymam kciuki! pozdrawiam!Test robiłam kilka dni temu i wyszedł negatywny wynik:-( co prawda wiem, że nieraz testy się mylą. Ale ja naprawdę jeszcze nigdy się tak ie czułam w czasie po i przed okresem.
bisia pszykro mi ze poroniłas zycze ci z całego serduszka fasolki :-)Sabinko :-)nie mozesz się załamywać co pomyślą inne dziewczyny i ja ................,tez się staram i miałam juz jedno poronienie w 9 tyg.,musze się trzymać i tego samego tobie życzę