Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie czytam i czytam i czytam i sama jusz niewiem ja od roku staram sie o fasolke miałam nawet brane zastszyki z pregnylu aby sie udało bo gin stwierdził ze niepekały mi jajeczka tylko sie wchłaniajo była szansa dwie pruby a tu nic :--
-
-
-
-(
załamuje rece :--
-
-(
bede silna i bede walczyc o mojo fasolke bo naprawde o niej maze cholera mnie chwyta jak ktos sie pyta kiedy my bedziemy mieli fasolke:-
Z całego serca życzę ci kochana zafasolkowania i trzymam kciuki za egzamin tez!:-)Kaprycha mam zamiar testowac w poniedzialek albo wtorek. W poniedzialek mam egzamin na uczelni i byc moze spozniajaca sie @ wynika ze stresu przed nim... Choc nie ukrywam, ze wolalabym aby to byla fasolka![]()
wiatam!! po pierwsze w którym jesteś dniu cyklu? czy @ się spóżnia? nie jestem ekspertem ale ból piersi to ja mam co miesiąc przed @ .... bóle głowy także...Witam!
Mam pytanie bo od jakiegoś czasu bolą mnie piersi do tego nieraz dochodzi osłabienie, straszne bóle głowy, nieraz bóle brzucha i zastanawia mnie to czy to mogą być objawy ciąży:-)??? POzdrawiam