reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
CZESC DZIEWCZYNKI:-)NIEDAWNO WROCILAM OD LEKARZA ALE I TAK NIC NOWEGO NIE WIEM:-(PANI DOKTOR POWIEDZIALA,ZE MOJE WYNIKI NIE SA JEDNOZNACZNE I NIE WIADOMO CZY MAM TE POLICYSTYCZNE JAJNIKI CZY NIE I JEZELI DO ROKU CZASU NIE ZAJDE W CIAZE TO WTEDY ZACZNIEMY SIE LECZYC....WIEC ZOSTALO MI JESZCZE POL ROKUNIE ZOSTAJE NIC TYLKO PROBOWAC,PROBOWAC I JESZCZE RAZ PROBOWAC
WIEC MAM NADZIEJE ZZE WSZYSTKO JEST OK I WCALE NIE BEDE MUSIALA SIE LECZYC BO JUZ NIEDLUGO BEDZIE DZIDZIUS
![]()
Wiesz co, ja bym zmieniła lekarza... Czekanie z leczeniem aż minie rok to nie jest najlepszy pomysł....

Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)
kaija
Początkująca w BB
ja wczoraj miałam 36,9 a dziaisj 37,02
23 czerwca miałam 37,5 st. (mierzone o 7mej, czyli godz po przebudzeniu),
24 czerwca miałam 37,3 st. (mierzone o 6tej, czyli zaraz po przebudzeniu),
25 czerwca miałam 37,2 st. (mierzone o 5:45, czyli zaraz po przebudzeniu),
a 26 czerwca mam 37,1 st. (mierzone o 5:48, czyli zaraz po przebudzeniu).
Zatestuj co ci szkodzi

tusia03
Zaangażowana w BB
KOCHANA PODZIWIAM ZA CIERPLIWOSCWitam kochane :*
Właśnie jestem po mierzeniu tempki. Mam 37,1 st. Dziś 4 dzień bez @. Ale coś mi nie pasuje..
Ta temperatura mi spadaNie robię dziś testu. Jak jutro będzie 37 st., to @ pewnie przyjdzie jutro lub pojutrze..
Poczekamy, zobaczymy.

JA WLASNIE DZIS IDE NA POBRANIE KRWI ODNOSNIE TARCZYCY,ZOBACZYMY CO POKARZA WYNIKIWiesz co, ja bym zmieniła lekarza... Czekanie z leczeniem aż minie rok to nie jest najlepszy pomysł....trzeba szukac przyczyny od razu... Tak zrobił mój lekarz. Robię badania od kąd się staram. Teraz już powoli się wyjasnia co się ze mna dzieje.. .Gdyby nie te badania nie wiedziałabym, że mam problemy z tarczycą i jakbym zaszła w ciaże i nie brala leków to nie byłoby ciekawie. Ponadto okazało się właśnie że mam za dużą prolaktynę po obciążeniu... Staramy się już 6 miesiąc, a moje badania jeszcze trwają! Szkoda czasu na czekanie cały rok!
Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)

katarynka co do Twoich objawów, czasami tak się nakręcamy ż nasz organizm zachowuje się jakbyśmy były w ciąży. Ja też w poprzednim cyklu miałam pełno objajów, od mdłości po spóźniająca się @. Wydaje mi sie ze beta daje 100% pewnośc. Najlepiej idx do lekarza
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
temperature masz prawidłowa i zapewne jestes w ciąży bo jest wysoka, a to ze ci spada to dlatego ze im pozniej mierzysz tym temperatura jest wyzsza, spojrz na swoje godziny mierzenia tam gdzie masz wiecej masz pozniejsza godzine.... to ldatego..Witam kochane :*
Właśnie jestem po mierzeniu tempki. Mam 37,1 st. Dziś 4 dzień bez @. Ale coś mi nie pasuje..
Ta temperatura mi spadaNie robię dziś testu. Jak jutro będzie 37 st., to @ pewnie przyjdzie jutro lub pojutrze..
Poczekamy, zobaczymy.
zrob test bo na 100 procent jestes w ciąży
katarynka32
Zaciekawiona BB
katarynka co do Twoich objawów, czasami tak się nakręcamy ż nasz organizm zachowuje się jakbyśmy były w ciąży. Ja też w poprzednim cyklu miałam pełno objajów, od mdłości po spóźniająca się @. Wydaje mi sie ze beta daje 100% pewnośc. Najlepiej idx do lekarza
Wiem wiem. Ale ja się właśnie staram nie nakręcać...dzisiaj idę do lekarza bo @nadal nie mam i nie wiem za bardzo co się dzieje z tym moim organizmem:-(
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
temperature masz prawidłowa i zapewne jestes w ciąży bo jest wysoka, a to ze ci spada to dlatego ze im pozniej mierzysz tym temperatura jest wyzsza, spojrz na swoje godziny mierzenia tam gdzie masz wiecej masz pozniejsza godzine.... to ldatego..
zrob test bo na 100 procent jestes w ciążytrzymam kciuki;-)
No nie wiem. Czytałam forum gdzie wypowiadała się Pani ginekolog że temperature można mierzyć od gdziny 4:00 do 11:00, byleby po 3 godzinnym śnie.
Tak więc prócz tych temperatr co napisałam wcześniej, mam jeszcze taie, które zmierzyłam wczoraj i dzisiaj po ponownym przebudzeniu (mierzone z ciekawości, nie sugeruje się nimi).
Wczoraj, godz. 10:30 - 37,5 st.
Dziś, godz. 9:38 - 37,3 st.
To prawda że jak wcześniem mierzone to jest niższa.
Przeczytałam gdzieś, że jeżeli temperatura powyżej 37st. utrzymuje sie 16 - 18 dni od owulacji to oznacza ciąże. Mi dziś mija 16. dzień.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
temperature musisz mierzyz zawsze otej samej porze! zawsze! nie od 4-11 to jakas bzdura....raczej 4-8:00 a nawet do 7:30...No nie wiem. Czytałam forum gdzie wypowiadała się Pani ginekolog że temperature można mierzyć od gdziny 4:00 do 11:00, byleby po 3 godzinnym śnie.
.
a jezeli mierzysz np o 8:00 to musisz mierzyc ja zawsze o tej porzew bo jesli zmierzysz pozniej czy wczesniej to jest juz zakłócona.... ale sama sobie odpowiedzialas jesli masz powyzej 37 i masz juz 16 dzien po to kochana jestes w ciązy

reklama