Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A masz oprócz tego jakies ine objawy?Witam!
My też się staramy o nasze pierwsze maleństwo. Ze mnie po owulacji przez 5 dni leciała jakby woda-nigdy czegoś takiego nie miałam. Za okolo 10 dni wszystko się wyjaśni...;-)
Skowronku-ja mam tak zawsze...
Qwas, wiem co czujesz
Ja zrobiłam betę-negatywna
Byłam u gin, niby wszystko wygląda jak na okres, ale powiedziała, że to za wcześnie i kazała jeszcze powtórzyć test... i jak wyjdzie negatyw znów to orgametril.
brała któraś z was to???
czytałam, że silnie blokuje owulację...
Czyli jak teraz wezmę na wywołanie okresu, to w tym cyklu owulacji nie będzie???
Witaj Skowronku,Witam!
My też się staramy o nasze pierwsze maleństwo. Ze mnie po owulacji przez 5 dni leciała jakby woda-nigdy czegoś takiego nie miałam. Za okolo 10 dni wszystko się wyjaśni...;-)
Przdwczoraj (27-go)zauważyłam następny objawCzesc dziewczyny. Razem z mezem staramy sie o dzidzie 2 miesiace.W zeszlym miesiace sie nie udalo ale moze teraz bo mam troszke inne objawy jak zawsze.Pare dni po owulacji zaczely mnie bolec piersi a zwykle zaczynaja mnie bolec ok tygodnia przed miesiaczka. Oprocz tego zauwazylam duzo mlecznego sluzu. Wiecej juz objawow nie zauwazylam gdyz to dopiero 10 dzien od owulacji a czy do zaplodnienia doszlo to nie mam pewnosci ale bardzo sie staralismy. Co sadzicie? Czy jeszcze za wczesnie na jakiekolwiego objawy?